Dá sa prehliadnuť tehotenstvo na ultrazvuku?

Príspevok v téme: Dá sa prehliadnuť tehotenstvo na ultrazvuku?
janulka111

Ahojte,
prosím vás súrne o radu. Mala som s priateľom sex bez ochrany, on sa neurobil. Menštruáciu som dostala na čas a bola som u gynekologičky aj na tom vnútornom ultrazvuku. Povedala, že tehotná nie som. Lenže teraz,mám dostať menštruáciu a už 4 dni mi mešká. Odvtedy som sex nemala. Je vlastne možné, že sa mi to oddialilo aj kvôli stresu? Posledn mesiac sm mala ťažké obdobie. Ďakujem za odpovede

janulka111

Joj, to mi odľahlo. No žiadne operácie som nemala zatiaľ :) . Vieš, ale ja mam menštruaciu preesnu ako hodinky, takže to teraz mi prišlo divné :/

Blondula

ano da sa to nevidiet.jedine ak si bola operovana uz.moja svagrina bola tehotna a na prvom utrazvuku jej nic nezistili a ked mala bolesti strasne,sla na pohotovost a tam lekar jej pustil ultrazvuk a ze pocuvajte,tlklo srdiecko :D ked sa pytala,ze preco jej to pred tyzdnom nezistili na sone ,on jej povedal,ze tym,ze uz ma nejake operacie za sebou je to tazsie vidiet zo zaciatku kvoli zrastom... ale to urcite neni tvoj pripad,takze nestresuj a cakaj :-) mne bezne meskaju aj tyzden :-)