Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy by ste sa chceli narodit?

Príspevok v téme: Kedy by ste sa chceli narodit?
V.Nyzlova

Ahojte,

jak si tu prechadzam vsetky rozne prispevky, tak si vravim, ze by som sa chcela narodit v dobe, ked bola moja babicka, prezit ine detstvo, nemat starosti pri hladani prace, nemat starosti s byvanim, hypotekou, neriesit dedictva a uz vobec neriesit nejake zdravotne problemy skrz stravovanie, neriesit potraviny v obchodoch, zlozenie vyrobkov... Ja tuto babickinu dobu az tak moc nepoznam, ale vzdy, ked o svojom zivote babicka rozprava, je mi aj luto, ze ja som take veci ako ona nezazila a asi uz ani nikdy nezazijem.

Ako sa na to divate vy?

pandorica

Áno, tak toto viem, ale ja by som chcela vedieť ako to ozaj bolo s Petrom skalou a Pavlom z Tarsu, Máriou Magdalénou, lebo to, čo vieme dnes je všetko už zmytologizované,1000x prepísané a prekrútené, podľa toho ako sa to komu hodilo.

V.Nyzlova

Technologie by som si samozrejme ponechala, pokial nebudu skodit prostrediu a pod. Ale hrozne sa mi paci, ako babicka a vlastne jej otec riesili v minulosti majetky. Napr. moj pradedko mal 2domy. Mal dobreho kamosa a jeden dom mu dal :D. A ked zomreli, tak nasa babka si ten dom mohla samozrejme nechat, mala ho v majetku v ramci dedicskeho konania. Ale ona ten barak podpisala ich rodine, pretoze to tak urobil jej otec. A to ma na tom fakt zaraza. Pretoze viem, ze keby dnes som ja mala 2baraky, tak si ich necham oba. A sice je strasne vela fajneho na dnesnej dobe, ale po pravde, mam nejake zdravotne problemy a rozculuje ma ked pridem do supermarketu a nemam si tzv. z coho vybrat. Neviem, je to take zvlastne, skratka neustale sa neviem zbavit pocitu, zeby som bola rada, keby sa v niektorych veciach vratim spat. :)

jedulka

pandorica...ale na tu dobu,by ti jeden život nestačil i když nový.Zrození Ježíše Nazaretského bylo v jedné římské provincii.(ŘS)byl to poutík,který kázal o duší.Po jeho smrti, zbylo jen 165 lidí,kteří jeho dokaz dál šířilo.Neuvěřitelné,že? ŘS se staral pouze o požitky zemské ale nestaral se o od duši.165 lidí dále přenášejíc jeho poselství,jehož základem bylo,že až umřeme bude dál žít,když budeme dodržovat jistá pravidla,byla opravdová revoluční myšlenka té doby.Ironii té doby bylo,že se toho chytili právě bohatí a majetní lidé,o niž víme,že musejí mít jisté povahové rysy,tzn,hamižnost a chamtivost.Tito lidé rozdali všechen svůj majetek a za velmi tristních způsobů umírali.Chtěli to největší utrpení jen aby žili i po životě.Jen ve zkratce.
Chtěla bych se narodit do budoucnosti,až k nám přiletí "lidé z hvězd",chtěla bych je poznat.

pandorica

Ale ešte stále máme slnko, mesiac, hviezdy,jarný vietor,augustový spln,zimné rána,septembrové večery, musíme sa tešiť zo všetkého, z čoho sa dá.

Barbr

V této době jde hlavně o peníze. Každý chce co nejvíc nahrabat a vše zlé, je vlastně řízeno tak, aby to někomu vydělávalo. Nelíbí se mi to... A zdravotnictví? Vše je také o penězích. Doktoři neléčí, prášky nám taky škodí a papkáme je jak bonbonky...

Lulu2011

no to by bolo blbe, mam doma tarotove, aj ciganske karty, ezotericke knihy :))

ale tak neberme co by bolo keby...aj teraz su krajiny, ktore su na tom horsie, ale aj LEPSIE