Chcel by som sa Vás opýtať, či beriete niekto dve AD spolu. Nedostatočne mi zaberá monoterapia a doktor mi navrhol kombináciu Serliftu a Mirtazepanu. Má niekto s týmto combom skúsenosti, alebo má niekto iné kombinácie?? Trpím depresiami.
Dve AD spolu
ale to víš, že jich je dost,myslím těch lidí.Co se týká Mirzatenu, řeknu ti jen tolik co by ti měl říct i lékař.Tloustne se po něm.A zase budu to opakovat dokuď tomu neporozumíš.Psychiatr neví co ti zabere a udělá dobře,dá ti něco a čeká od tebe co na to řekneš.Budeš-li s AD spokojený a bude ti pomáhat máte oba vyhráno.Když né, dá ti jiná a celé se to opakuje tak dlouho dokud TOBĚ NESEDNE.Rozumíš, né Josefovi z hornej-dolnej ale jen a jen tobě.
Ja už som vyskúšal 3 AD, teraz beriem Zoloft, zabral mi čiastočne, tak mi psychoš navrhol ho doplniť Mirzatínom. Mňa hlavne zaujíma, či sú viacerí ľudia čo berú 2 AD, lebo doteraz som sa s takým človekom nestretol. A díky za info.
komba su fajn, ak su indikovane
pokial si zatial skusal jedine AD a nepomohlo, povazujem kombinaciu za nevhodnu, treba zmenit AD na ine. Az po tretom vyskusanom AD bez uspechu by som zvazila kombinaciu.
Ja som len zvedavý kto aké kombá berie a aké má s nimi skúsenosti. Je mi to jasné, že dopredu mi nikto nepovie aké kombo mi zaberie ale predsa človek sa snaží nazbierať aspoň nejaké informácie. Mne jeden psychoš povedal, že on neodporúča žiadne kombá, druhý zas tvrdil, že je to niekedy výhodné. Preto som hodil do éteru túto otázku chcel som len vedieť ako zareagujete.
kombinacii existuje velmi vela, ako mam vediet, co bude prave pre teba najlepsie
A iné kombá nepoznáte ?
Mala som depresie spojené s panickými atakmi.
Ja som tiež užívala 2 AD citalec a mirzaten, jeden ráno a druhý večer, myslím, že sa to robí bežne.
kombinacia AD je uplne bezna vec