citova prazdnota

Príspevok v téme: citova prazdnota
mia

Ludkovia, pomôzte! ...nedokazem opätovat city ani jednomu chalanovi, co o mna javi zaujem, vzdy ma pritahuje niekto iny, aj ked si s niekym zacnem, pretoze je fajn a v duchu si vravim, pri tomto nemas problem zalubit sa...nejde to, ani pri dotykoch a vobec ani pri bozkavani sa vo mne nic nedeje... co som neschopna citov??? ...ved svojich blizkych zboznujem, aj kamaratov si vazim..ale pri chalanoch to nejde..:o( ...uz sa tym naozaj trapim, pretoze ublizujem nielen tomu druhemu ale i sebe..:o(

zajik

cokoladka,nechcem s tým istým stále otravovať,ale pri tvojich slovách ma zase napadol ten môj prípad...ja som bol ten starší muž,ona mala o dva viac ako ty a trvalo tri roky...teraz som zistil,že má o 4 roky od seba mladšieho...takže je to rôzne...

cokoladka

presne, aj ja som mavala taky pocit.. kym som nespoznala isteho starsieho muza (s ktorym som doteraz) a vtedy som si uvedomila, ze problem bol vlastne, ze ma nepritahuju, resp.nelaka vztah s muzom v mojom veku (24). dovtedy som o tom vlastne ani nevedela, lebo som nepoznala ziadneho starsieho muza odo mna a preto som bola presne tak zmatena, ako si Ty teraz..
ale nevravim, ze to je aj Tvoj pripad! proste vravim, netrap sa, neries, cas Ti ukaze, co bolo vo veci! :-))

ginngi

to bude vekom, neboj, poriesi sa to... inac, sa to stawa..., aj mne sa to stalo, ked prisiel ten zlaty a neviem aky dobry chalann, tak som vzstrajala somariny, ale asi to preto, ze nevies co chces.., alebo proste to tak musi byt, :)

mia

Neviem cwrbka, naozaj neviem v com to je... a ty si to ako poriesila, ked pises, ze si to tak spociatku citila tiez? ...tento tvoj terajsi priatel je "lepsi" ako ti pred nim?

mia

Cwrbka, mam uz po dvacine, preto ma to trapi, clovek by povedal, ze uz som citovo zrela, ale ja stale nic, jednoducho sa spravam, ze je vsetko ok a nie je...

cwrbka

mia, kolko mas rokov? mne sa to tiez stavalo, kym som nezacala natriafat na tych spravnejsich chalanov...a ri mojom terajsom priatelovi som to citila od zaciatku....takze mozno to chce len trocha casu :)