ked si dievca zoberie postinor. a behom 2mesiacov nema ziadne ucinky.co to znamena? postinor je antikoncepcia. ako dlho ucinkuje?
cas ucinku postinoru
postinor je postkoitalna antikoncepcia,uziva sa iba vo vynimocnych pripadoch,nezastupuje trvale funkciu antikoncepcie,lebo moze vyrazne ovplyvnit hormonalne hladiny v organizme
nie nie....su to len dve tabletky.......druha sa berie za niekolko hodin po tej prvej..taze nic....toto nieje antikoncepcia...zeeee ju beries trvalo..poviem ti to by bola pekne draha zalezitost...sak tie dve tabletecky stoja nejakych 400 korun :-)) to pri inych antikoncepcnych tabletkach by si mal za tie peniezky aj na 1 az 3 mesiace :-))
ja viem ze kedy sa pouziva ale ved aj antikoncepcia je hormon tak som si myslel ze to je na urcity cas ako antikoncepcia
postinor nieje antikoncepcia..ci hej?? postinor sa dava ked ste mali styk a nieco sa stalo, abo si nejste isty ci to nedal do teba abo nieco..je to ochrana.....nie???? po nechranenom pohlavnom styku......ked si chces byt ista ze nebudes mat babatko......beru sa len dve tabletky.......ci ece je aj iny postinor akoze antika,? ked hej tak ma poucte pliis :-)) thanks