Dobrý deň,
bola by som veľmi rada keby ste mi poradili ako by som sa mohla za 2 roky naučiť francúzštinu na takú úroveň aby som sa dostala a aby som zvládla francúzsko-slovenské bilingválne gymnázium.
Aké-také základy už mám, no nie je to niečo extra.
Uvítam akékoľvek rady, či už na stránky alebo iné veci ktoré by mi mohli pomôcť.
Za vaše rady vopred ďakujem.
Ako sa naučiť francúzsky
ahoj :) toto som si aj ja stiahla :) www.ulozto.sk
desirém ďakujem veľmi pekne za ponuku ale keďže som z Ke tak ma asi doučovať nebudeš môcť ale aj tak ďakujem
0vecka učiť sa dokážem dosť rýchlo a som na tom asi tak, že dokážem poriadne vyslovovať a trocha slovná zásoba len neviem, či mi to pomôže
Noemi44 ako čo sa týka výslovnosti tak vyslovovať viem celkom dobre a rozumiem čo hovoria, len to neviem preložiť, ale ak by sa to dalo mohla by si mi napísať kde na nete nájdem tú francúzštinu?
ja ťa môžem niečo naučiť za dobrú cenu pokiaľ máš záujem a pokiaľ si z Ba,daj mi mail a napíšem ti...
chodila som na Metodku-francúzsky bilingválny gympel na Jelačičovej, ale ver mi pokiaľ tam chceš chodiť,musíš rátať s tým, že sa budeš učiť denne a niekoľko hodín, alebo sa budeš učiť menej,ale budeš mať horšie známky...iné aktivity sa popri tejto škole len veľmi ťažko zvládajú,preto som po konci druhého ročníka z tej školy odišla na normálne gymnázium...a musíš mať pevné nervy,je to aj dosť na stres náročné,ale tá drina sa ti odrazí vynikajúcou znalosťou jazyka na profesionalnej urovni a pokial sa ti tam podari a budes chciet aj maturovat,vysokou prejdes raz dva
2 kristína2500 neviem ako si na tom. Ja som bol na anglickom gympli a bolo to dost lahke. Ale ono zalezi hlavne na tebe ako sa dokazes ucit a podobne. U mna bola stredna ovela tazsia ako vyska.
ja som z netu stiahla francuštinu pre samoukou ale je to ťažke sa to učit ked ani nevieš ako to máš vyslovovať a ták..síce máš k tomu aj nahrávky ale tam všetko tak rýchlo hovoria. Ale pre teba by bolo fakt najlepšie si nájst nejakeho doučovatela
a neviete náhodou či je to tam na gympli potom veľmi ťažké?
podla mna na to aby si sla na gympel sa nemusis ucit kazdy den. mozno dvakrat do tyzdna dakam chodit a cez vikend sa tomu venovat.
jedine si najst niekoho na sukromne doucovanie a ucit sa kazdy den
da sa to, ale bude ta to stat asi majetok, pretoze potrebujes hovorit, hovorit a hovorit