caute. bol som u lekara kedze ma bolievalo brucho a ten mi potvrdil ze mam pruh.takze asi o mesiac pojdem na operaciu.chcel by som sa preto spytat ako to vyzera po operacii. budem moct chodit bez barli alebo vlastne normalne fungovat? a ako dlho vlastne trva regeneracia?teda za ako dlho budem schopny trenovat resp aspon behat? dik moc za odpovede
pruh
tak s pruhom mam bohate skusenosti. 2-krat klasicky rezane a raz laparoskopicky. dva krat som bol v celkovej anesteze a raz som bol pichnuty do chrbta. barle ti urcite nehrozia. laparoskopicka operacia ma lepsi pooperacny priebeh a na druhy den behas jak rybka. ked ta rozrezu klasicky, ten pooperacny priebeh je iny. na druhy den ledva prejdes na zachod a naspät a mas toho plne zuby. ale kazdym dnom je to rapidne lepsie a lepsie. ja som mesiac nic nerobil, po masiaci som nasadil stacionarny bicykel a o dalsi mesiac som bol uz v posilke. je aj rozdiel aky druh pruhu mas a aky je velky. ja som mal slabinovy pruh. na stvrty den po operacii som isiel domov. nechce sa mi tu vsetko rozpisovat, ak budes mat nejake podrobne otazky, napis mi na mail: mili.28@azet.sk