čo ste mali dnes na raňajky, na obed, na večeru a čo ste celkovo jedli a pili v priebehu dňa?
Čo jedávate?
omg ciže jedávaš len 1x do dňa???
odpovedam - ako si robíš ten tvaroh so zeleninou? to ma ešte nikdy nenapadlo jesť v takejto kombinácii. a aké druhy zeleniny ješ najviac?
Ranajky nejem lebo musim varit riadit atd.
Obed pecene maso zemiakove knedlicky cervenu kapustu a makovo-orechovy kolac veceru uz nejem a pijem mineralku
ako dlho sa venuješ fitness a akú máš výšku a váhu? ktoré všetky doplnky a konkrétne značky produktov užívaš?
inak nema vyznam cvicit bez aminokyselin a polysacharidov. takisto weider je veeelmi predrazena znacka. V rovnakej kvalite sa da v poho zohnat lacnejsi protein.
Nuz, tiez sa venujem fitness a musim jest dost vela. Ale moj dnesny prijem jedla:
1. ranajky: ovsene+pohankove vlocky s makom, medom a skoricou, banan
2. desiata: prazenica na cibulke a paprike
- trening - po nom sejk s aminokyselinami a proteinmi, ovocie
3. obed: kuracie maso v zdravom obale z celozrnnej muky, cesnaku, syra a vajicka + zemiaky + vela zeleniny
4. olovrant: tvaroh, zelenina
5. vecera: to, co na obed
6. vecera2: cottage cheese + proteinovy napoj
ako dlho si ho už dávaš, máš pocit, že ti pomáha? akú máš výšku a váhu, koľko rokov cvičíš a akú váhu si mala keď si začala cvičiť?
a prečo máš nick nenormálna? :)
nedá mi sem link, ale dá sa vyhľadať cez heureka.sk ( Weider Protein 80 Plus)
-odkaz odstránený-
fialovytulen, cvičím skôr pre relax a radosť :) ale dá sa povedať, že áno..je to skôr môj životný štýl, droga
vymýšľam si aj recepty
kúpila som si proteín od weideru-80 plus
http:// -odkaz odstránený-
iné doplnky nepoužívam, iba toto, aby som sa vyhla katabolizmu :)