ahojte. Našej fenke som našla hrčku priemer asi 1 až 1,5 cm na prsníku. Je pohyblivá ale nie po celej koži iba v oblasti jej bradavky. V sobotu ju ideme začipovať takže pôjde k veterinárovy ale pojím sa že je to vážno. Možno to je iba uzlinka ale aj tak. Viete na zverolekára sa u nás strašne míňa. Minule som dala len za prehliadku 12 euro. Pretože náš malí havo ziedol topánku a potom velmi vracal a triasol sa.Pichol mu dve injekcie a urobil mu- SONO brucha a za to sme platili 70 eur. Dufam že to nebude vážne :)
Fenke som našla hrčku pri prsníku je pohyblivá
diky za odpoved, drzim palce, aby sa to nezväcsovalo, lepsie aby to zmizlo!:)
nič jej na to nedal iba povedal že to máme sledovať a ak sa jej to bude zvätšovať potom máme prísť :)
a dal vam nieco proti tomu? mozes jej davat na to obklady z repika. fenke skore uzdravenie! dufajme, ze je to len zdurene.:)
čaute :) dneska som bola s ňou u veterinára a on povedal že to može byť zdurené mliečna žľaza pretože sa pred pár dňami do hárali. Keby jej to neprešlo musí ísť na operáciu pretože to môže byť náznak rakoviny .. :(
mojeje fenke hrčka bola v bradavke ktorá sa pretiahla na asi 20-25cm, mala vela porodov dedinská fenka,od kedy sme si to všimli prežila ešte dva r-3 roky, už bola stará.
nemusí to znamenat hned zlé može to byt neškodne,treba ist ihned k veterinárovi
tak to je este velmi mlada! to treba riesit. nemusi to byt nic vazne, zdurena zlaza alebo co javiem co.
moja fenka má asi 2 a pol roka .. no jasné že to ukážem veterinárovi :)
najlepsie, ak hrcku ukazes veterinarovi, ved tam aj tak ides. zalezi, ako stara je tvoja fenka, starym psikom sa casto robia hrcky, ktore su neskodne. moja mala tiez hrcku a nakolko bola stara, v klinike mi radili to nechat tak a uz ju netrapit, lebo pokial to nerastie, neboli a neprekaza, je nezmysel vo vysokom veku psa operovat. to je moj nazor. vetovi to urcite ukaz.