pred 3rokmi som spoznala jedneho chalana obidvaja mame rovnake zaluby aj rovnake psychicke ochorenie a za tie tri roky si nechcel ani ja ani on pred tym druhym opriznat ze sa lubime az vcera sa to zmenilo on to povedal prvy a ja druha...ale on mi povedal ze kym neprestanem fajcit a rezat sa-on sa nstastie nmereze ta by z toho nebolo nic ja ho velmi lubim ale bojim sa ze raz spacham sebevrazdzu a on to potom spravi tiez neviem ci sa s nim mam davat dokopy alebo nie lebo fakt ja chcem pre neho len to najlepsie a pochybujem ze moje depresivne stavy mu nieco daju podla mna by sa len nafdomnou trapil a to ja nechcem ale ked ja ho hroznw lubim ludia co mam orbit?
Ludia co mam robit?
Kabel ma pravdu, Ladyopium to asi aj vie, ale aj tak si nepomôže...zas , treba hľadať v živote to dobré, a žiť tak, ako sa len dá...žiť hoci aj na kolenách, to bol názov jednej knihy o závislosti na heroíne, a sakra pravdivý názov
zo zaciatku sa ti bude zdat, ake je to uzasne, ako si rozumiete aj bez slov, ako sa chapete a podobne. To moze byt ciastocne pravda, lebo zdravy nie je velmi schopny pochopit psychicky choreho jedinca. Na druhej strane vsak do lubostneho zvazku vstupuje patologia oboch partnerov a na tom to zvycajne stroskota. Takyto vztah moze byt intenzivny, ale malokedy vydrzi a rozchody byvaju velmi krute a zle.
Neni moc dobré keď sa dvaja s rovnakým psychickým ochorením dajú dohromady
ladyopium je psychiatricky pacirnt. neviem naco tu rozoberat preco sa reze atd...
ladyopium : porozpravaj sa o tom so svojou psychiatrickou
A prečo sa režeš ?? nikdy nevieš čo sa ti môže stať (infekcia..),, podľa mňa fajčenie až tak nevadí, ale s tým rezaním by si mala prestať..
Preco sa rezes? Len tak to nebude, aka si mala detstvo, aky mas vztah s rodicmi? Mala by si zacat chodit k dobrej psychologicke, ktora ta vypocuje, pochopi a usmerni. Ak mas tazke depresivne stavy, odporucam brat lieky, je velke mnozstvo antidepresiv, kazdemu vyhovuje nejaky iny liek, treba najst ten svoj. A potom sa mozte dat dokopy, laska a pekny vztah ti len prospeje.