pred 3rokmi som spoznala jedneho chalana obidvaja mame rovnake zaluby aj rovnake psychicke ochorenie a za tie tri roky si nechcel ani ja ani on pred tym druhym opriznat ze sa lubime az vcera sa to zmenilo on to povedal prvy a ja druha...ale on mi povedal ze kym neprestanem fajcit a rezat sa-on sa nstastie nmereze ta by z toho nebolo nic ja ho velmi lubim ale bojim sa ze raz spacham sebevrazdzu a on to potom spravi tiez neviem ci sa s nim mam davat dokopy alebo nie lebo fakt ja chcem pre neho len to najlepsie a pochybujem ze moje depresivne stavy mu nieco daju podla mna by sa len nafdomnou trapil a to ja nechcem ale ked ja ho hroznw lubim ludia co mam orbit?
Ludia co mam robit?
jedulka vsetko su to veci ktore robia ludia preto lebo od rozkose nemaju nic ineho na praci. Napisal som proste pravdu ja by som nezniesol cloveka pri sebe ktori fajci, myslim tym ako zit s nim, ked niekto kuri na ulici tak mi to je jedno ale doma by som takeho nechcel.
Plus rezanie? Co je to za blbost? To nech sa radsej da na nejaky sadomaso sex ked jej bolest sposobuje potesenie.
co tak sa liecit? a obidvaja, ked sa vyliecite dajte sa dokopy :)
Ani ja by som to doma nechcel mat zasmradene od cigariet a zaspinene od krvy tak ho chapem, ani ja by som s tebou nechcel nic mat pokial by si tieto neduhy neodstranila.
Keď sa to prekrvuje takými liekmi, tak to vraj aj grows. Nebudem opisovať svoje zistenie:)
Schizo so schizo, ak ide o skutočné schizo, tak sa dokopy nikdy nedajú. Dvaja ľudia, ktorým prepína, nebudú spolu. Oni nevedia pociťovať lásku, nedokážu si vytvoriť vzťah, sú ponorení (dive in me - Nirvana) do vlastného sveta, sú presvedčení o bludoch, že sú pravdivé, že ich navštevujú mimozemšťania.
psychika je velmi složitá věc.Říká se, co tě nezabije to tě posílí.Neumím ti fundovaně napsat ano či nie,ale jedna věc je velmi zajímavá.Často se stane, že jeden z Vás a to bude spíš případ jeho,se z toho takovéhohle vztahu dostane posilněný.Říká se tomu opozice myšlení.Něco jako kdyby sis řekla,tak takhle já skončit jako on nechci...to je lepší než elektrošoky ...hnusné co?Ale tak mysl funguje
preboha len to nerob koli žiadnemu mužovi netreba spáchat samovraždu.a ked ti možem doporučovat ak trpíš psch poruchov tak si hladaj k sebe nie podobného ale zdravého.To je ako šizofrenik so šizofreniškou splodia deti a vieš aké budu????????..............hladaj si zdravého.Nerež sa ale venuj svojim koničkom naplni ti dušu,je to ho vela čo by ta mohlo rozptýlit a vtedy sa prestaneš rezat.
Ahoj, vieš, je pravda, čo tu píšu. Ja keby som poslúchla svojich rodičov, neskončila by som v brinde- a to 3 krát s tým istým človekom a čím dalej tým to bolo horšie. A len sme sa trápili,ani nevieš ako.... Tak čím skôr radšej tento kontakt zruš,aby si potom nespomínala na to,čo ti teraz píšem. Dávať sa dokopy s človekom zo psychiatrie je nanič. Je to slepá vec.