zaujímal by ma váš názor na to, keby vám 22ročná žena povedala, že je panna..
Nemala som ešte žiadny vážny vzťah, všetko to boli len také chvíľkové známosti. Mužom sa páčim, starám sa o seba, športujem, študujem. Mala som dosť príležitostí, ale všetko by to bolo len na jednu noc alebo s niekým ku komu nič necítim. Všetkých som brala len ako kamarátov. Nedávno som stretla skvelého muža, beriem ho úplne inak ako všetkých, ktorých som spoznala doteraz.. lenže v dnešnej dobe, keď je pomaly vzácnosť nájsť 15-ročnú pannu, a všetci v mojom veku majú za sebou už množstvo skúseností, sa cítim tak zvláštne... neviem ako mu o tom povedať, ako mu to vysvetliť... nemám sa s kým o tom porozprávať, pretože nikto nevie o tom, že som ešte panna. prosím Vás o rady a vaše názory.ďakujem :)
Názor na pannu v 22?
Vobec nie je vzacnost najst 15-rocnu pannu. priemerna slovenka pride o panenstvo v 18. zas neverte vsetkemu, co ja na internete. Ani v 20, ani v 22 to nie je rarita. aj ja som o to prisla v 22, takisto viacero mojich kamaratok. Nemyslim, ze clovek, co o teba stoji, to vezme v zlom. Skor naopak. ma o tisic dovodov si ta viac vazit. jednoducho to povedz uplne prirodzene, bez hanby ci cervenania. Ved to nie je choroba :-)
Este moja velmi dobra kamaratka pekna zena prisla o panenstvo v 26.A ja som ani netusila o tom predtym normalne vztahy mala no s nijakym nesexovala.A nikdy som sa ju nepytala ci spala s nimi ja som bola presvedvena ze ano.No prekvapila ma
Taku priatelku by som chcel...
Podla mna by si mala byt na to hrdá :)
Ahoj z toho si nerob ziadne mindraky.Ak sa chces intimne zblizit s terajsim partnerom tak sa s nim pekne porozpravaj ze si este panna,neboj on uz bude vediet co s tym a myslim si ze to bude pre neho pocta ze to mohol nyt prave on ktoreho si si vybrala.Ja som tu moznost nemala bola som mlada hlupa 14 vobec som si to v tom veku neuzila pravdupovediac bola som sklamana prvym milovanim.Ono to potrebuje aj psychicke vyzretie nie len fyzicke co v tvojom pripade je oboje.Tak drzim palce pekne si to uzite spolu.Lubte sa
Podla mna nikomu nemusis vysvetlovat, preco si este panna. Keby si nebola, tiez by si to vysvetlovala?
Mas na to uplne normalny "dovod", nestretla si nikoho, s kym by si to chcela. Nie je to dovod na trapenie. Kazdy normalny chlap sa praveze potesi :)
Urcite pozitivne.