zaujímal by ma váš názor na to, keby vám 22ročná žena povedala, že je panna..
Nemala som ešte žiadny vážny vzťah, všetko to boli len také chvíľkové známosti. Mužom sa páčim, starám sa o seba, športujem, študujem. Mala som dosť príležitostí, ale všetko by to bolo len na jednu noc alebo s niekým ku komu nič necítim. Všetkých som brala len ako kamarátov. Nedávno som stretla skvelého muža, beriem ho úplne inak ako všetkých, ktorých som spoznala doteraz.. lenže v dnešnej dobe, keď je pomaly vzácnosť nájsť 15-ročnú pannu, a všetci v mojom veku majú za sebou už množstvo skúseností, sa cítim tak zvláštne... neviem ako mu o tom povedať, ako mu to vysvetliť... nemám sa s kým o tom porozprávať, pretože nikto nevie o tom, že som ešte panna. prosím Vás o rady a vaše názory.ďakujem :)
Názor na pannu v 22?
pre mna cudne ,ale mna si nevsimaj :D
v pohode ja neriesim ci niekto sexoval ci nesexoval
doma nie, lebo ja mam inteligentnu rodinu :D a cudzi, no raz mi jeden chlap povedal, ze som potom isto lezba, druhy, ze a ci mi nechyba sex, dalsi, ze som latentna lezba a nechcem si to priznat sama pred sebou (na 10000% nie som :D ) a tak. potom niekto povie, ze som moc narocna a isto ostanem sama, brat si mysli ze som zlatokopka, niekto zas ze karieristka alebo od reality odtrhnuta. no vselico, ale nastastie je mi to uplne fuk :D
no ked sa ma kolegyne/spoluziacky/zname spytaju na frajera, tak poviem ze nemam.
ten popis kavy sa mi lubi
Priskory sex nie je normalny aj ked to dnes media tlacia. Je to nezodpovednost a pre zdravie casto nebezpecne, tj pre telesne ale aj dusevne.
Nedospeli nemaju mat sex, lebo nevedia jeho mozne nasledky samostatne a zodpovedne riesit.
Stav v tomto je dost divny, lebo potravou sa pohlavna vyspelost z povodnych 17 rokov posunula niekedy az do 12-tich, ale schopnost samoztatne zit a riesit rozne problemy je dnes odsunuta cez vyse 20 dokov, dokonca do 25 rokov, pre dnesnu nutnost ovela vyssieho vzdelania
A priskory sex ovplyvni aj tu moznost vzdelavania sa, lebo odvracia silnym zdedenym pohlavnym pudom od vzdelania pozornost.
Preto je, obrazne povedane, treba "otvorit tu Pandorinu krabicu" az ked je clovek na to dostatocne zrely po vsetkych strankach.
Jarny kvet keď sa ťa napríklad kolegyne v práci opýtajú či máš frajera, tak im povieš čo? Nestarajte sa? :D Aké šálky kávy preferuješ? Najlepšie sú celé zrná od spoľahlivého dodávateľa, ktoré si sama pomelieš a káva potom má nádhernú arómu a chuť - o takej môžu instantné kávy len snívať :)
Ja poznám vo svojom okolí asi len dve baby, čo už mali sex, ostatné sú ešte neskúsené, a to majú od 19 - 22 rokov.
ja mam 25 a este som. a je to uplne normalne, nechapem, ako mozes mat z toho mindraky. ja mam svoje dovody preco (take ako ty v podstate) a ten pravy ich bude chapat, ak nie, nie je ten pravy :) a to sa chlapom pacim az moc, ale co uz, ked nie su moja salka kavy, resp. neviem sa zalubit.
a klamat, neklamem, ja sa s cudzimi ludmi o mojom intimnom zivote nebavim, len s najblizsimi priatelmi a ti vedia, co a ako :)