ahojte, roky som pouzivala vonavku chupa chups divine paradise (podla mna najlepsia vona odhliadnuc od znacky a obalu) no po jej zruseni asi pred dvoma - troma rokmi som nenasla nic s cim by som bola spokojna...niektori tvrdia, ze divine paradise mala byt napodobeninou light blue, ale mne sa tie vone vobec nepobobaju a nie som s light blue spokojna, a moschina su mi prilis sladke. neviete poradit?
Zloženie parfému Chupa Chups Love Trap Divine Paradise :
Hlava: limetka, grapefruit, zázvor
Srdce: škorice, frézia, jazmín
Základ: cédrové drevo, vetiver, marhuľa
Zhanam vonavku co najblizsiu chupa chups divine paradise
ptesne toto je ono m.kupma.sk
Ja som raz jednu chupa chups vonavku ukradla v tescu, tusim ruzova bola. Ale to bolo uz dobre davno...
Ahojte. Mňa trápil tiež ten istý problém ako Vás, nakoľko táto Chupa Chups-ka bola dlhé roky mojou obľúbenou vôňou. Nerozumiem, prečo ju prestali vyrábať... Ja som úplnou zhodou okolností natrafila na toaletnú vodu Moschino - I Love Love, ktorá je tejto vôni podobná ako sa len dá. Pamätám si, aká som bola šťastná, keď som si po X rokoch mala možnosť prvýkrát privoňať a prinavrátiť spomienky na moje dievčenské časy. Takže, ak ešte stále hľadáš... tak si myslím, že by ťa táto vôňa nemala sklamať ;)
okej, ja len ako typ.. ;-)
ach jaj ebi prepac, to malo byt pre teba, nie v tvojom mene :-)
dakujem, vona sice vyzera zaujimavo, ale na moj vkus prisladke, divine paradise bola skor taka svieza citrusovka, jemne korenista alebo ako to opisat
neviem síce ako vonia tá spomínaná voňavka,,, z toho zloženia usudzujem, že ide o sladkú vôňu
skús ovoňať guess seducktive sunkissed:
Zloženie vône:
Hlava: malina, hruška, čierne ríbezle, grapefruit
Srdce: orchidea, jazmín a vanilka
Základ: pižmo, ebenové drevo, fialka