ahojte, ako prebiehaju vase posledné dni, pred nastupom prvacikov do skoly? Mne sa zda, ze som viac nervozna ako moj maly, teda teraz uz bude velky. Kupujete uz aj pero? Ak ano ake.
Prváci a nervozita
za mojich cias boli kytice uplne bezne, tiez mam ale teraz obavy, ale asi vezmeme, ved sa to patri :)
Co sa tyka vybavy na skole bol uz vyveseny zoznam, co bude mala potrebovat, takze uz len dokupujeme. Tasku uz mame, aj peracnik, ceruzku na pisanie a pastelky mame trojhranne Stabilo, a budeme mat aj ergonomicky roller Stabilo. Citala som o nom dobre veci a je aj odporucene od dobrej kamaratky so starsou dcerou.
ja stale vaham...nechcem aby sme tam jedini traposili s kyticou:)
my odnesieme urcite, to je by som povedala take gesto, ze ano som tu a dakujem za to, co sa tu naucim, proste aj ked clovek pride niekde prvy krat, na navstevu nieco donesie, taka ucta k novemu
Nosia.
mna zas zaujima ci sa este nosia ucitelkam kvetiny...za mojich cias sa nosili...ale to bolo daaaavno:)
Mydlo, toaletný, papierové utierky, savo..
Aj podsedak na stoličku, kryt na ľavicu, vankusik na poobednajsiu siestu, pohár, kefka, pasta, uterák,
esteze paplon uz netreba :))
Prvý deň som brala štyri tašky - telesnú, výtvarnú, školskú tašku s pomockami a hygienické potreby. A prezuvky. Takže päť.