Mykomax a alkohol?

Príspevok v téme: Mykomax a alkohol?
napochybach

dobrý vecer,
dala som si jednu tabl mykomax -dnes o 14,kedy najblizsie by som si mohla vypit alkohol?lebo v piatok mame velku rodinnu oslavu,tak by som si chcela vypit vino...tam pisu,ze pocas liecby sa nemoze pit,a pisu ze tri dni ucinkuje tabletka..to znamena,ze mozem pit az v sobotu ,alebo som to zle pochopila ?

napochybach

inak neviem,ale -mohlo to byt aj z toho,ze mi ta liecba extra nezabrala,lebo som jedla vsetko,co mi prislo pod ruku a trosku som si aj vypila v jeden den vina ..možno aj z toho,ktovie ..keby som mozno striktne dodrzala vsetko,tak som to uz nemusela mať,lenze gynekolog ma na nic take neupozornil

napochybach

cafee mne vobec nič nepomohlo,mykomax mi nezabral,len trosku utlmil moje palenie,inak nič ..ale pobolievanie v podbrusku mam stale,niekedy viac,inokedy menej,svrbenie tiež mam stále,ale miernejšie,akoe mykomax celkom pomohol,ale mam najma palenie pri moceni,takto už normalne ani nie ..
a dalacin mi absolutne nepomohol,skor naopak,by som povedala,nič moc krém ..

ale neviem,co mam robit baby ,uz som dnes bola druhykrat u gynekologa,on sam nevie,ze uz by mi to malo prejst ,ze nech vsetko vysadim a len nech nejake probiotika skusim,tak som si kupila Candistop take tabletky,na peroralne uzitie,tak odo dnes som si nasadila tie ..

ale ako v globále mi moc liecba ,ktoru mi stanovil gynekolog nepomohla velmi,ako trosku lepsie,ale inak nič moc..a na vysledky sa caka do 10 dni unho,je sukromnik a teraz ide uz aj prec na mesiac do australie,cize nič moc ..:(ale ja uz nechcem mat tieto problemy proste ..mi to dost obmedzuje zivot

klion som nemala

Inner

Baby, skuste este vyplach rosalginom a po liecbe si davat gynocaps. davajte si ho aj preventivne kedykolvek pocas mesiaca, aj ked nemate problemy.

caffee

napochybach... ja som brala tiez minuly mesiac Dalacin-v mast a vobec mi nepomohla. :( chcem este vyskusat sama mykomax a ked nepomoze idem opat ku gynekologovi... :/
Inak jediny liek ktory mi kedy pomohol su tablety Klion-D . Brala si uz? akurat ze po menstruacii sa mi problem vratil. Ale ASPON ako tak pomohol, pretoze zbytok po dobrati hned rovnaka situacia. :/

napochybach

fuh,ženy ..co ste mi tu popísali...no ja som tiež mala mykomax..uzila som ho raz,ale nepovedali mi k tomu nič,že aka dieta,co mam pit/ nemam,nic nepovedali,ja som si v ten piatok dala asi 4 deci vina ,a nic mi nie je,dodnes..nemam ziadne nevolnosti ...a to bolo cca 55 hodin po tabletke ..
len pravda je ta,že mi nepresli moje problemy...uzivam aj vaginalny krem dalacin 2% a nič ..nepomaha to zatial,citim stale este mierne palenie,...neviem,čo s tým ..a gynekolog ide na 3 tyzdne do australie ..takze asi to budem musiet vycrzať nejako,kym nepride ..

ale je to zvlastne ...ze mi to nepomohlo,ani krem ani tabletka,proste nič ..tak naco potom je to ?hygienu dodrziavam ,len teplu vodu,nic viac,jem probiotika,aj psylium aj lactobacily,snazim sa obmedziť sacharidy a sladke,ale nič moc..

Cindy35

no moze ti byt z toho zle, raz mi predpisali Diflucan a v lekarni povedali, ze po tej 1 tabletke nemam tyzden pit ziaden alkohol, lebo ze mi bude zle.. no ktovie

odpovedam

Tu nejde o formu liecby, ale o to, ze kvasinky sa zivia sacharidmi. Je jedno, ci si date krem, tabletku alebo nejaky cipok. Zo stravy sa do krvi vstrebe cukor a ten si kvasinky vezmu pre svoje rozmnozovanie. Ako pisem - cukry vynechat uplne a sacharidy obmedzit. Ale to by malo byt zakladom kazdej stravy, nielen diety pri chorobe. Vacsina ludi prijima extremne vela cukrov a sacharidov a malo vlakniny.

odpovedam

Mnohi lekari su lahostajni, ale zase mas mnohe ine dobre lekarke duse, ktore ti skutocne chcu pomoct a vec ti vysvetlia. kamaratov otec je gynekolog, takze mam info od neho. Pockaj na vysledky testov, ale dieta je bohuzial nutna.

Vezmi si, ako zle sa bezny slovak od mala stravuje. Same sacharidy (to, co som menovala predtym v zatvorke). Ja tieto pokrmy uspesne uz dlhsie vyrazne obmedzujem, kedze sa venujem fitness a da sa to uplne v pohode. Treba si na to len zvyknut. Existuje vela ryb, zeleniny, olejnatych semien, orechov, pohanka, rozne vlocky a mliecne vyrobky, ktorymi sa vies stravovat.

Bakteriam, plesniam sa dari, ked maju cukry a sacharidy. Zbavis sa ich tak, ze im ich nebudes poskytovat + sa preliecis medikamentmi od lekara. mas narusenu posvovu floru. Preto by si mala uzivat probiotika - ako oralne, tak aj vaginalne. aby sa vsak probiotika v tele rozmnozili, treba ich takisto zivit - psyllium ci kusok jablka si daj stale, ked uzijes probiotika.

Takisto na intimnu hygienu nepouzivaj tie "saponaty" na intimnu hygienu. Su sice urcene pre zeny, ale nemaju pH, ake je potrebne. Niektore z nich sa ohanaju tym, ze maju kyselinu mliecnu vo svojom obsahu, ale vela jej tam nie je a ani to nezabezpecuje spravne pH. Ak mas problemy, uplne staci tepla voda. Pripadne hladaj pripravky s garanciou pH okolo 3,8.

Mykoza je vsak memento, ze mas cely organizmus v nerovnovahe. Nie je to len o intimnom zdravi. Dieta ti dokaze pomoct. Ale treba upravit cely zivotny styl. Jeden mykomax nezmoze nic, pokial dalej budes mat v strave vela sacharidov.