čaute. Mám taký problém že moj najlepší kamarát môj bývalí kamarát aj frajer mi ničil život. Raz som mu napísala že sa masturbujem pretože naliehal aby som mu to povedala a vysmieval sa mi že to nerobím. Tak som mu povedala že hej. A potom nastalo peklo všetkým ukazoval tu správu čo som mu napísala celý rok som preplakala noci a nič som skoro nejdla. Strašne ma bolelo že sa mi všetci vysmievaju a nenávidia ma. Som kresťanka a chodím na Biblické suťaže. Povedali to aj učitelkám a pred celou triedov sa ma na to pítaju. Nič na to nemožem povedať iba sa rozplakať a utiecť. Ved ako im to mám dokázať ked aom to ako KRAVA napísala. Nedá sa to zistiť u gynekologa? som stoho strašne vystrašená Pretože ma prezívaju po chodbe MASTURBATING a take a je to strašne ponižujuce :(
Dokáže gynekolog zistiť, či sa prstujem alebo NIE ?
p.d tak to si super poradil :D :D vieš ked o tom vie celá škola aj učitelky sa zo mna smeju tak ja neviem. Pretože som raz jednej učitelke ukázala 2 prsty pretože som jej vysvetlovala že moji rodičia boli už dvakrát na rodičovskom začala sa smiať a bolo to trápne. A moji spolužiaci maju z jednou velmi dobrý vzťah a všetko jej vravia
No podla mna ich naviac bavi ta rozculovat :D kebyze to s tebou nic nerobi tak ich to skoro znudi.
no ale to hrozné ked sme sa o takých veciach bavili aj s chalanmi ešte ked sme boli akotak kamaráti tak sme si uprimne hovorili že či to robíme alebo nie teraz si budu myslieť že som im klamala ATĎ. Dufam že už je koniec a posledný rok si to užijeme pretože moja hmotnosť je velmi nízka a nehccem pred nimi vyzerať ako chudina ked ma ešte obvinovali že mám anorexiu :(
Ja ti poradim asi tolko. Ked oni reaguju ako kreteni, tak im to aj tak vrat. Ked bude masturbating, tak im ukaz prost...dnik a poriadne im vynadaj: napr. vy buz... co si ho..te tych vasich malych .... A rozkrikni, ze si na WC nainstalovala kameru a ze si si ich ... nahrala. A ze ked nepretanu, tak to das na you tube.
Potom ta zavolaju do riaditelne, tak vsetko popri, ze nic nie je pravda, ale povedz riaditelovi, aby tvrdil, ze je z teba sklamany, ze take cosi spravit, ze to nema s vierou nic spolocne...
brouklyn neni podstatne co je pravda :D podstatne je im povedat to co chcu pocut :D tym ze sa vyhovoras a prosis ich places tym si nepomozes len viac ich to bude bavit ta takto nasierat.
Asi by som to tu nepísala že či sa to dá zisťiť .. urobila by som všetko aby mi verili. Chápete oni to beru ako keby som niekoho zavraždila
Prezývka55 ja by som odprisahala načosadá že to nerobím . Ale dalšia čo si myslí že už v 15 rokoch musíš masturbovať.
konečne aspoň ti si ma trocha povzbudila. Vieš to bolo také hrozné že som nevedela povedať ani slovo.Taký strach ma zmohol že neviem.. Vieš ja mám svoju partiu ktorá vie ako to bolo ale ich je tolko že ma uplne ničia. Nemaju ma radi pretože som sa presťahovala tu a oni ma tak dobre nepoznaju aj ked tu žijem už pár rokov. Proste som zničila ich partiu pretože som nebola taká hnusná k kamarátom ako oni a zato ma neznášaju pretože som aj konkurencia. žiarlia. Takže mi dosť ubližovali a ked ešte toto na teba vybalia tak koniec ..
U urológa: - Pane, mali by ste prestať masturbovať. - Prečo? Škodí mi to? - Nie, ale chcel by som vás vyšetriť.
Abigail7777 praveze ked sa niekto ohradza tak znamena ze klame :D podla mna je lepsie priznat sa a byt na to hrdy