čaute. Mám taký problém že moj najlepší kamarát môj bývalí kamarát aj frajer mi ničil život. Raz som mu napísala že sa masturbujem pretože naliehal aby som mu to povedala a vysmieval sa mi že to nerobím. Tak som mu povedala že hej. A potom nastalo peklo všetkým ukazoval tu správu čo som mu napísala celý rok som preplakala noci a nič som skoro nejdla. Strašne ma bolelo že sa mi všetci vysmievaju a nenávidia ma. Som kresťanka a chodím na Biblické suťaže. Povedali to aj učitelkám a pred celou triedov sa ma na to pítaju. Nič na to nemožem povedať iba sa rozplakať a utiecť. Ved ako im to mám dokázať ked aom to ako KRAVA napísala. Nedá sa to zistiť u gynekologa? som stoho strašne vystrašená Pretože ma prezívaju po chodbe MASTURBATING a take a je to strašne ponižujuce :(
Dokáže gynekolog zistiť, či sa prstujem alebo NIE ?
ved už sa na to chistám o rok končím základku a potom na nejaký intrák pojdem a všetko bude dobre :)
Urychlene zmen prostredie v ktorom sa pohybujes, pretoze mas pri sebe zjavne polodementnych idiotov, a to som ich nazvala este slusne. Ved masturbovanie je uplne normalna vec.
Prezývka55 pfu ale kedže mna to velmi trápi ja to nedokážem priznať ked to tak nieje mna to boli strašne len ked začujem moje memo. Ale bolo tiež hrouné ked zomna spravili anorektičku. Nejedla som desiati ktoré mi mama dávala pretože som ich davala psom na ulici v našej dedine. Vdedine o tom hovoria že krmim cudzie psy ale mne to bolo jedno .. a preto som aj schudla a preto ma nevideli jejsť priznávam že potom mi ani nechudilo ked som zistil aku ma jedlo cenu a že ja nepotrebujem tolko jesť. A ked som išlo k tabuli a chitila som kriedu do ruky hned všetci že mi trčia kesti a fujkali tam ale bolo to lepšie ako toto
Ale prosim ta. Nebud ako mala. Vsetci si to robia, dokonca aj taki, co maju frajerky a naopak.
No a tak to dopadne ked mlade dievcata maju vztahy :D.
A co ti brani klamat a povedat tej kamaratke ze ano je to pravda ci s tym ma nejaky problem alebo ci chce instruktaz alebo co :D V pohode to hraj s nimi popripade si sprav srandu sama zo seba. Nad skupinou nikdy nevyhras hlavne ked vidia ako ta to doziera.
nie nerobím to. ANO ja viem že ich to baví ale ked sa rozrevem a utečiem ked sa ma spíta spolužiačka že či som to napísala a ukáže mi mobil hned ako jej to chcem vysvetliť sa mi do očí vyhrknu slzi a idem plakať. Ved čo inné mám robiť ked som taká sprostá a napísala som mu taku kravinu ale prečo to ukázal každému prečo ma tak chcel zničiť .. dobre vedel že mi to ublíži pretože sme boli frajeri a všetko sme preberali. Ale potom som sa sním rozišla a on to zobral zle a ešte ma prosil aby som sa k nemu vrátila hladil mi ruky dával mi darčeky ale ja ho mechcem ale neviem mu to povedať tak hnusne a on si potom myslí že má ešte nádej je to čudná ale je to jeho pomsta a ja stím už nič nenarobím
Myslim ze je to teraz uz jedno stalo sa to popularnou ftipnou temou. Podla mna bud budes hrat s nimi alebo sa obcas zabavia na tvoj ucet.
pointa? ucitel je tiez len clovek, tiez sa zasmeje na debilinach alebo dvojzmysloch. Cim viac budes odporovat tym horsie to budes mat :) mozes im kludne doniest aj tlacivo kde to bude napisane ze nic take nerobis s overenim najvysieho sudu pre ludske prava v strassburgu alebo potvrdenia od doktora radima uzla ze to nerobis.
Ale im nejde o to mat pravdu alebo nie, ale o to nasrat ta a na niekom sa zabavit pocas dna.
O 3-4 roky to bude normalna vec. ale uznavam ze to musel byt riadny trapas :) Neviem ja sa na podobnych trapasoch este f ten den strasne bavim :) a ver tomu ze niesi jedina ktora to robi aj ked pises ze to nerobis :)
innač p.d jedem moj spolužiak mi povedal že sa moj jeden spolužiak stretáva v lese s kamarátmi a tam si ich honia.... ale mne je to kruté im to urobiť nechcem aby sa cízili tak hrozne ako ja ..