AmbiPur a znášanlivosť psov

brouklyn

joj to by bolo super keby moja mama nebola proti domestosu a takým chemikáliam. Neviem musíme to nejako vydržať som mladá a denne utriem tolko moču celá rodina. Pretože ked som ich chodila venčiť tak vnoci prišli do nás všetci psy z dedinya naši havovia brechali a knučali celu noc a mamina sa nevispala a malí sa budil.je to strašné. ked ich dáme von tak škrabu a biju sa. Až dovtedy kým im neotvoríme.Neviem dufam že to bude lepšie.. Ako dobre že fenky to maju iba 2 krát za rok a nie každý mesiac ako my :) :)

winki

to je to najhoršie riešenie pre deti, psy aj dospelých. Už len potom pravidelné čistenie a dezinfekcia a prírodné arómy.

brouklyn

akože ja viem že psy maju omnoho silnejší čuch ako ludia takže preto sa pýtam že či ked to pustili alebo nastriekali tak či ten pes nekýchal alebo také niečo. A o tých siliciach viem svoje malím deťom poškodzuje dýchanie a kedže máme male diaťa tak to asi nepôjde. Tak a už mi ostáva iby tie sušené raztliny a sviečky. Ale náš problém je to že sa nám fenky háraju a všetko opcikávaju psy aj fenky takže je to strašné. Naše psy niesu zvyknuté bývať vonka už sme sa o to veľa krát pokušali...

winki

A to, že to škodí ľudom je vedlajšie pre teba?

Keď už vôňu, tak prírodné silice, alebo nasušená levanduľa.