ahojte. Chcela by som vedieť že či to nieje nebezbečné ked je ambipur v elektrike a psy sú v dome. Neškodí im to alebo také niečo?
AmbiPur a znášanlivosť psov
joj to by bolo super keby moja mama nebola proti domestosu a takým chemikáliam. Neviem musíme to nejako vydržať som mladá a denne utriem tolko moču celá rodina. Pretože ked som ich chodila venčiť tak vnoci prišli do nás všetci psy z dedinya naši havovia brechali a knučali celu noc a mamina sa nevispala a malí sa budil.je to strašné. ked ich dáme von tak škrabu a biju sa. Až dovtedy kým im neotvoríme.Neviem dufam že to bude lepšie.. Ako dobre že fenky to maju iba 2 krát za rok a nie každý mesiac ako my :) :)
akože ja viem že psy maju omnoho silnejší čuch ako ludia takže preto sa pýtam že či ked to pustili alebo nastriekali tak či ten pes nekýchal alebo také niečo. A o tých siliciach viem svoje malím deťom poškodzuje dýchanie a kedže máme male diaťa tak to asi nepôjde. Tak a už mi ostáva iby tie sušené raztliny a sviečky. Ale náš problém je to že sa nám fenky háraju a všetko opcikávaju psy aj fenky takže je to strašné. Naše psy niesu zvyknuté bývať vonka už sme sa o to veľa krát pokušali...