nastupila som do firmy pred 2 a pol mesiacom za dva tyzdne mi konci skusobna doba. za ten cas sa situacia tak obratila ze zvazujem ze odidem len nemam kam a pracu potrebujem...
do firmy ma zavolala moja byvala sefka o ktorej som si myslela ze je dobra mila kamaratska ale zistila som ze je to falosna sv.na. pri nastupe mi povedala ze jej mam donasat kto co robi a donasat jej vsetko. kedze ja taka niesom nehovorila som jej nic zle a naopak som jej hovorila ze kto je dobry a koho by mohla na meetingu pochvalit. mesiac a pol po mojom nastue prisla nova kolegyna ktora mi zo zivota zacala robit peklo. ohovara ma kde sa da vymysla si historky o mne. spojila sa so sefkou a ta sa ku mne zacala tiez spravat inak. zistila som ze ma celu dobu klamala. uz som bola niekolko x na koberceku pred najvyssim sefom koli dakej vymyslenej historke ktoru som potom musela obhajovat ze sa ani nestala.
potom sefka ma kontroluje viac ako obycajne ale co ma viac trapi tak je to ze kolegyna ktora ma neznasa tak hra divadlo. minule bola cely den v pohode a potom odisla niekde mimo a prisla sefka za mnou ze co som jej spravila a ze klamem ze tvrdim ze som nic nevyviedla. dalej ma ta trubka kontroluje kolko x idem pit, kolko x iádem na wc, kolko som kde a co presne robim. trapi ma ze mi tam nikto neveri a dokonca ani sefka- ktora bola predtym velka ,,kamoska" teda neviem ako to mam vyriesit a co mam robit :/