Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem, ci to mam respektovat. .

Príspevok v téme: Neviem, ci to mam respektovat. .
Laguna21

Ahojte. Mam 21r. a 2rocny vztah. . . A neviem uz, co si mam mysliet. . . Nedavno sa mi stala situacia, ze mi napisal cez net byvali k sviatku. Bola som vtedy akorat u frajera(on chce vediet taketo veci, ak mi napise nejaky chalan, pripadne aj ex, alebo ak ma niekto chce. . ), tak som mu to normalne povedala, ze mi byvali iba poprial, a ze ako sa mam, co nove. . Frajer ale hned hotovy, ze co mi pise, preco mi pise. ., ci mu idem odpisovat, ak hej, co mu idem odpisovat. . .. . Ja ex nechcem, ako to skoncilo. To sme boli este pubertiaci. . . Mame celkom dobry vztah. . .a tak som len chcela popisat . . Ze ako zije, . Normalne. . Mne by to nevadilo, keby frajer s ex dakedy pisal, ze co nove a tak(nemaju vsak dobry vztah). . . A aj som mu to povedala. . A on len. :mne je jedno, ze tebe to nevadi, mne to vadi, a povazujem to za take a take, a nechcem aby si si s nim pisala, .a hotovo. Nazor nezmenim. . Mozme sa rozist a potom si pis kolko chces. . . Taktiez som prisla o dlhorocneho dobreho kamarata, zistila som, ze ma chce/l, takze sa s nim uz nemozem bavit. . Mne by (opät) nevadilo, keby mal tuto situaciu frajer, ze ma dobru kamaratku, a nejako by zistil, ze ho chce. . Tak pokial a ak by sa jasne s kamaratkou dohodli ze budu len kamarati, a ona respektovala, ze ma vztah, tak by som mu to nebrala. . Bala by som sa trochu, ale verila by som mu. . . On mi ale na to ze:, mne je jedno, ze by to tebe nevadilo, to si ty, ale mne by to urcite vadilo a urcite by som nechcel, aby si sa stretavala s niekym kto ta chce. Tak to bud respektuj alebo. . . . .zacina mi to trochu vadit. . A ked som sa aj snazila to vysvetlit, ked sme sa o tom zhovarali, nic z toho nakoniec nebolo. . . Iba hadky. . . A to, ze ja mam debilne nazory, a ze keby sa hocijakeho jeho kamarata opytal na to, tak ze ma vysmeju. . . A ze mam blbe nazory. .ze kde na ne chodim a tak. . . Dakujem. .

Prezývka55

Laguna21 my chodime vonku spolu ako spominam nizsie. A nie je ziaden problem a nemoze sa nikto stazovat ze je zanedbani.

kafe

"Ja sa pytam ci je to zle chodit von s aj s kamaratmi" nuž, pre mňa to zlé neni (okrem toho kamaráta, čo ťa chcel). Ale to ti prd pomôže. To si musíte vydiskutovať s priateľom.

Prezývka55

kafik myslel som minulost. Minulost ma byt uzavreta kapitola. Nie je dovod otvarat ju opat.

My to mame s priatelkou jednoduchsie = spolocni priatelia. Nie je problem a takisto ju beriem ked niekam idem, nechcem ju nejako zanedbavat ked napriklad nema problem. Ja s tym nemam problem ked idem napriklad s kolegami na bowling zobrat aj ju, ved aj kolegovia si beru frajerky.
Alebo ked idem na sluzobku tak sa vzdy dohodneme ze za mnov dojde okrem toho z toho je vzdy super vylet :D tak by som sa na sluzobke nudil s nou rozplanujem aktivity ako obehat popri praci aj cele mesto a vsetko v nom.

Laguna21

Ja sa pytam ci je to zle chodit von s aj s kamaratmi. . . .A s tymi dvomi sa pozna. . . A s mojimi znamymi nie. . .kedze vravim ze som sa ani ja sama nestihla s nimi skamaratit. .

kafe

Prezývka, trochu pritiahnuté za vlasy, nemyslíš (13:03)? Je to tvoj pohľad a výklad situácie, samotný kontakt s bývalím na úrovni pár viet, raz za rok, ešte pri príležitosti sviatku je obyčajná ľudská slušnosť. Viem, že pre teba asi nie, ale pre mňa to tak je. Nezáväzne si pokecať s hocikým - aj s chlapom či bývalým - ako žije, čo robí.. je podľa mňa uplne bežné a normálne. Ja to považujem za neutrálne - neni to ani nič úžasne skvelé, ani niečo strašne zlé. Žiadne nasieranie, robenie napriekov dokonca ani hľadanie frajera. Ty sa nevieš s ľuďmi rozprávať? Proste len tak, bez bočných úmyslov, jednoducho ako človek, spoločenská bytosť - mám papuľku, viem rozprávať, porozprávam sa o bežných veciach, prehodím pár viet aj s úplne cudzími. Sú ľudia, ktorí sa takto rozprávať vedia a predstav si, nikoho tým nechcú naštvať a ani dokonca zbaliť. Lebo potom by sa podľa teba mala prestať aj zdraviť všetkým susedom chlapom - je to kontakt, čo keď mu tým pozdravom dáva niečo najavo a ak sa im pritom pozerá drzo do očí, je to jasné - flirtuje s nimi. Ak ťa niekto pozdraví, tak to má tebe robiť nejako dobre?? Nerozumiem, to je predsa slušnosť dotyčného a s tebou ten pozdrav nemal nič spoločné, len bol adresovaný tebe. Mne takéto čosi príde choré, rovnako ako mi príde.. hm.. zváštne NEkontaktovať sa s ľuďmi, keď som zadaná, len preto, lebo sú opačného pohlavia. Ak tebe a tvojej priateľke také čosi vo vzťahu vyhovuje a stránite sa spoločnosti ľudí, fajn. Ale sú zase spoločenskí ľudia, ktorí pozdravom vôbec nemysia, že by chceli niekoho zbaliť. Sebavedomý, vyrovnaný človek nemá problém, ak sa partner baví s priateľmi opačného pohlavia. Pričom obaja vo vzťahu majú jasno, kde sú hranice, ktoré sa neprekročia. To je už individuálne.

Prezývka55

Emily opat potom si sa naco rozchadzala ked je s nimi tak dobre :D ze s nimi musis nutne travit cas aj ked to tvojmu partnerovi ktoreho mas mimochodom asi tiez rada nevies spravit ustupok?

Emily opat

Niektori z vas tu maju velmi zvlastny nazor. Preco by niekto nemohol komunikovat s byvalym partnerom? Vsak kedysi sa ti dvaja ludia lubili, pokial sa nerozisli v zlom, je normalne, ze sa zaujimaju o zivot toho druheho. Ja s niektorymi ex v kontakte nie som, s inymi ano. Mam ich rada ako ludi, rada s nimi idem na pivo ci na kavu, samozrejmostou je, ze si napiseme na sviatky. Ziadny sex ani snaha o navrat za tym nie je.
Uz len to by mi chybalo aby mi nejaky zakomplexovany chudak hovoril s kym sa mozem vidat a nebodaj s kym si mozem pisat.
Sa zobudte preboha. Bud mi veri, alebo bohuzial. Snad nebudem niekomu komandovat zivot alebo opacne!

slnovrat

Je v pohode poďakovať, je v pohode opytat sa ako sa ma. Nic viac. Nie je v pohode, ked ťa partner ponizuje ( máš debilne názory atd) a ked ťa vypočúva. Nie je ok stretávať sa s kamarátom, ktorý k tebe niečo cíti, ak máš vzťah.

Prezývka55

Laguna21 .. zmazem zablokujem neodpisujem neni problem... no a sak vonku mozes zobrat aj jeho s tymi svojimi kamosmi alebo ho separujes?

Laguna21

Nerozumiete mi. To nie je o tom ze mi to robi dobre. . . Ja mozem za to ze mi ex napisal?? . . Bola to jeho iniciativa. . .a uz ked mi napisal, tak ma potom napadlo jednoducho ze ako sa ma vlastne a nic ine a viac. . . Ja si s nim vobec nepisem . To bol len ten jeden krat.. . . A to som sa aj tak nespytala nic. . . Len podakovala. . . A chodit von AJ s kamaratmi rovna sa nasierat frajera?? . . . . . .