Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem, ci to mam respektovat. .

Príspevok v téme: Neviem, ci to mam respektovat. .
Laguna21

Ahojte. Mam 21r. a 2rocny vztah. . . A neviem uz, co si mam mysliet. . . Nedavno sa mi stala situacia, ze mi napisal cez net byvali k sviatku. Bola som vtedy akorat u frajera(on chce vediet taketo veci, ak mi napise nejaky chalan, pripadne aj ex, alebo ak ma niekto chce. . ), tak som mu to normalne povedala, ze mi byvali iba poprial, a ze ako sa mam, co nove. . Frajer ale hned hotovy, ze co mi pise, preco mi pise. ., ci mu idem odpisovat, ak hej, co mu idem odpisovat. . .. . Ja ex nechcem, ako to skoncilo. To sme boli este pubertiaci. . . Mame celkom dobry vztah. . .a tak som len chcela popisat . . Ze ako zije, . Normalne. . Mne by to nevadilo, keby frajer s ex dakedy pisal, ze co nove a tak(nemaju vsak dobry vztah). . . A aj som mu to povedala. . A on len. :mne je jedno, ze tebe to nevadi, mne to vadi, a povazujem to za take a take, a nechcem aby si si s nim pisala, .a hotovo. Nazor nezmenim. . Mozme sa rozist a potom si pis kolko chces. . . Taktiez som prisla o dlhorocneho dobreho kamarata, zistila som, ze ma chce/l, takze sa s nim uz nemozem bavit. . Mne by (opät) nevadilo, keby mal tuto situaciu frajer, ze ma dobru kamaratku, a nejako by zistil, ze ho chce. . Tak pokial a ak by sa jasne s kamaratkou dohodli ze budu len kamarati, a ona respektovala, ze ma vztah, tak by som mu to nebrala. . Bala by som sa trochu, ale verila by som mu. . . On mi ale na to ze:, mne je jedno, ze by to tebe nevadilo, to si ty, ale mne by to urcite vadilo a urcite by som nechcel, aby si sa stretavala s niekym kto ta chce. Tak to bud respektuj alebo. . . . .zacina mi to trochu vadit. . A ked som sa aj snazila to vysvetlit, ked sme sa o tom zhovarali, nic z toho nakoniec nebolo. . . Iba hadky. . . A to, ze ja mam debilne nazory, a ze keby sa hocijakeho jeho kamarata opytal na to, tak ze ma vysmeju. . . A ze mam blbe nazory. .ze kde na ne chodim a tak. . . Dakujem. .

winki

NIKDY by som neobetovala priateľov kvôli láske. Raz som to urobila a dokonca života budem ľutovať.

Čo je na tom odpísať ex? Úplne normálne. Ja mám so svojimi ex korektné vzťahy a môj partner to vie, ale samozrejme mu nevešiam na nos, že dnes mi písal ex ako ide život. Viem, že by mi nespravil scénu, ale načo to hovoriť? Na druhej strane s ex nechodím na kávičky.

Laguna21

No presne tato vec . Ze sa neviem obetovat. Obetovat sa z lasky . . Pre mna to tiez nie je laska. . . Potom som asi cudna? . . Vraj kto lubi tak to tak neberie. Ako obetu. . Ale urobi to rad. . Ale co ked mne to vadi? . . . Taka ,,obeta,, ?

Laguna21

No presne tato vec . Ze sa neviem obetovat. Obetovat sa z lasky . . Pre mna to tiez nie je laska. . . Potom som asi cudna? . . Vraj kto lubi tak to tak neberie. Ako obetu. . Ale urobi to rad. . Ale co ked mne to vadi? . . . Taka ,,obeta,, ?

Emily opat

Prezyvka, aky otvoreny vztah? Co to tu prosim ta pleties? Prekrucas moje slova a domyslas si hluposti.

Ty si myslis, ze obetovanie hovori o laske? Ja nie.

Prezývka55

kafik a aku satisfackiu / revans ponukas partnerovi ako kompromis v tejto veci? Povedzme ze pre neho priatelia nie su dolezity takze musis ponuknut nieco ine ako: aj ty sa mozes stretavat s ex.

Prezývka55

kafik moje hodnotenie situacie je irelevantne. Ako to uz bolo milion krat treba dojst k dohode.

Ale zaujimalo ze ste co schopni / ochotni obetovat kvoli partnerovi/manzelovi.

kafik nie je ochotny / ochotna obetovat: priatelov.

kafe

Prezývka, ale ty nepotrebuješ vedieť, čo tým ex mieni. Pozeraj sa na fakty - poprial jej k sviatku a prehodil pár slov. Nemôžeš správanie druhých posudzovať štýlom - čo by som týmto chcel naznačiť/dosiahnuť JA - lebo sa môžeš veľmi hlúpo zamotať do vlastných konšpirácií, ktoré ale vôbec nie su pravda. Ber veci jednoducho tak ako sú a nehľadaj za nimi dvojzmysli. A ak aj niekto rozpráva dvojzmyselne, nech sa vymáčkne jasne a priamo. Aspoň ja osobne si nemienim domýšľať a hádať pravý zmysel slov. A rovnako nebudem podozrievať partnera z každej blbosti, lebo takýmto štýlom naozaj VO VŠETKOM môže byť snaha uraziť ma, podviesť, okradnúť.. stačí si len slová a činy prekrútiť vhodným spôsobom a je zlé úplne všetko, čo partner urobí. Príklad: donesie mi kvety - podviedol ma? Zahľadí sa na mňa - očumuje nejakú sexicu za mnou?

Blízkych a hodnotných ľudí človek zase nestretáva na mraky. Preto by si mal vážiť tých priateľov, ktorých má a neodpisovať ich zo svojho života len kvôli tomu, že sa to nepáči frajerovi. Proste v tomto sa nezhodneme.

Laara

ja som ta prezyvka pochopila..niekto nevie citat medzi riadkami..

proste nech si kazdy robi co uzna za vhodne..vypisuje s byvalim, vedie otvoreny vztah, sexuje v trojke..proste vsetko je vec dohody dvoch ludi..a toho co vyhovuje OBOM

Prezývka55

Hrac zase spajas jedno s tretim a piate cez deviate. To som nepovedal povedal som ze veci su o dohode a nech sa ludia dohodnu na cokolvek tak nech maju. Otvoreny vztah nema nic spolocne s tym ked niekomu pises.
Ale pokial to niekomu prekaza tak je to problem a je jedno ci sa jedna otvoreny vztah alebo pisanie v istom slova zmysle.

Suhlasim s tym co napisala Laara, ak som to nenapisal jasne tak som to myslel tak ako pise ona. Snad moj vyklad lepsie pochopis cez nu.

Laara

a je to vyslovene o dvoch ludoch..o tom, ako sa partneri dohodnu..ak vam nevadi kontakt s byvalymi a vypisovanie si, tak okej..ale ak to jednemu vadi a druhy to povazuje za normalne..nastava problem..vsetko je vec dohody..ale vzdy by mal prednost moj frajer..proste ak by sa citil nekomfortne a neprijemne a vadilo by mu, ze si pisem s byvalim..tak kvoli nemu ten kontakt ozeliem