Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tlak v hlave a zalahnutie v ušiach

Príspevok v téme: Tlak v hlave a zalahnutie v ušiach
Mike43

Zdravím mám problém že som mal menší tlak v spánkoch a zalahlo mi v obidvoch ušiach minulý týždeň to bolo len v jednom uchu dnes je to v oboch a po čase to prejde a občas ma bolí aj za obidvoma ušami bol som u ušného ten mi iba vypláchol ucho nič iné mali ste to niekto a mohlo by to byť aj z toho že idem z vonku kde je teraz už menej stupňov a idem kde je teplejšie? A mám aj krivú chrbticu to niekde čítal žeby to mohli byť aj z toho alebo zo stresu?

Mike43

Dnes som bol u ušného bola tam môj lekár tak ten mi to prefúkol a uvidíme či mi to pomohlo ale bolelo maj trocha uši ale že to nič nie je a bolieva ma aj za uchom buď iba za jedným alebo za oboma a mám strach či to nie je niečo vážne

lucinda123456

mala by ti krcna prefuknut cez nos eustachovu trubicu...to ti preco neurobila? vzxdy, ked ma clovek dlhodobo xalahnut ,tak to treba spravit..vobec to neboli..popuka ti len v uchu a prejde to...je no to taky balonik..zapcha ti jednu nosnu dierku..do druhej ti to fukne a ty povies nieco ako kako alebo kukucka alebo kava...a to je vsetko...mne to uz robila viac krat a vzdy to pomohlo na 100 percent