Asi mam depresiu

Príspevok v téme: Asi mam depresiu
depka :(

mam 15 rokov. uz od detstva nemam ziadnych normalnych kamaratov, neviem sa z nicoho tesit, nic ma nebavi a casto myslim ako skocim pod vlak alebo z okna. Nenavidim tento svet, lebo mam pocit akoby ma nikto nemal rad. Nie som moc pekna, mam vyrazky na tvari a nie som ani najstihlejsia. casto ma chyti zachvat placu a vtedy si najviac zelam, aby som zaspala a uz sa viac nezobudila. myslim, ze by mi bolo lepsie...ale su aj take chvile ked proste myslim na nieco dobre a je mi celkom fajn, ale nikdy som sa este netesila zo zivota. ale ked mi vtedy niekto nieco povie, co sa ma dotkne a ten clovek o tom ani nevie ze povedal nieco zle zase to pride, vytrati sa zo mna aj ten najmensi usmev. uz ked som zacala chodit do skoly sa mi niektori smiali lebo som bola tucna. a teraz ked som uz trochu schudla, sa to so mnou stale vlecie. proste stale myslim na to, ze nie som pekna, vsetci sa mi smeju a vlastne naco som na tomto svete?????? a co sa tyka rodicov, najradsej by som sa dozvedela ze som adoptovana. vtedy by som bola asi naozaj stastna... mama ma vobec v nicom nepodporuje a jedine co ju kedy zaujimalo su moje znamky v skole. od septembra budem chodit na gympel do ineho mesta a budem musiet stavat skoro-cesta trva cca hodinu, a ona mi stale hovori aby som prestupila sem k nam. este mi ani raz nepovedala, ze je stastna ze ma tam prijali a ze budem chodit na lepsi gympel ako mame my tu....a ked mam nejaky "pubertalny" problem, je jej to jedno a vysmeje ma. je mi to trapne ale napisem to. dost zarastam a som tmavovlaska. na nohach mam fakt dost viditelne tmave chlpy, ale jej je to jedno. uz asi 3 roky som nebola na kupalisku, ale ona ma tam stale nuti ist. a ked odmietnem urazi sa, ze som leniva. ale ja sa proste hanbim!! poradte prosim co mam robit. chcem sa zabit. budem mat pokoj.....

jedulka

je to o komunikaci.Vyjdi matce v ústrety a snaž se i ty jí pochopit a uvidíš,že i když spolu ted nejste názorově jednotní,ručím ti za to,že jednou budete.Tak to v životě chodí.vždycky pochopíš matku až jí samou budeš.A od lidí dostaneš jen tolik špatného,co si sama necháš líbit.Zvedni hlavinku s něco víš,ještě tě čeká spousty dobrodružství a poznání.

Skuseny?

Si milovana,
aj ked Ti rodicia nevedia prejavit lasku pre Teba zrozumitelnym sposobom.
A si milovana aj Niekym, kto si Ta vysnival akor, ako si sa pocala. Daj mu sancu a z kacatka sa vyvinie uzasna labut. Nesud predcasne a bud trpezliva, to by bola skutocna tragedia.
Pekny vecer!

Prezyvka55

Na tomto svete si preto aby si nieco dokazala. Zivot neni pekny ksicht, kupaliska vztahy, ale dat tomu svetu nejaky prinos, nieco nastuduj zmakni karieru, chlapi sa nahrnu aj kamarati.
Pracuj na sebe zlepsuj sa, pride peniaze zas nove moznosti.
Zivot je skvely aj s hnusnym ksichtom.