Problemy s rodičmi

Príspevok v téme: Problemy s rodičmi
ADSV

Dobry den, mam 15 rokov a chcem sa spytat či aj vy ste mavali take problemy e rodičmi vlastne len s otcom... je normalne aby ma este byjaval ? ja už neviem, niekedy je najlepši a o chvilu ked nieco spravym mi nadava do nie moc peknych slov už ich viem na spamat : vydrbane decko pridrbanec piča jeblina a tak :/ už som s toho fakt zufala mysli si že bytkou sa to vyrieči povie od uraz sa alebo ta zmlatim že sa dogrcaš aby si mala dvovod a po nejakom čase my kupi drahy darček a je normalny najlepši otec a potom ked je uz sasa vytoceny z prace a do toho len nieco vyvediem malinke hned si to zliznem ja možno ani tak nežiadam o radu ako o to že som to musela už zo seba dostat ...

Prezyvka55

Bibiana .. a nie si leniva? Si ... ved pises ze odkladas umyvanie riadu na neskor lebo sa ti este nechce .. to znamena co ? asi ze si leniva to spravit. Ja tiez ked nieco chcem tak to nechcem za hodinu alebo o den ale teraz. Tak aj ona asi chce aby mala umyty riad a aby mohla varit alebo robit nieco ine. Niektore cinnosti na seba nadvadzuju a tym ze to nespravis ked ta o to ziada brdzis aj ju.
Ano mohla by to urobit ona ale zas by si nic nespravila lebo tebe sa nechce.
Vies kolko veci v zivote sa ludom nechce alebo neni vhodna chvila a predsa tie veci robia?
Asi tolko.

BiBiaNa7

Moji rodičia teda mama sú tiež strašní!! Keď mame niečo nevyhovuje, tak začne na mňa ziapať jak zmyslov zbavená, dáva mi zaracha, nemožem toto a tamto, atď.. proste je to hrozné -.- a to tiež len kôli obyčajním somarinám... ako napr. že som neumyla záchod, alebo keď už vstanem na mňa ziape aby som umyla riad a keď jej poviem, že neskôr lebo som ešte len vstala a sa mi nechce zase začne na mňa hučať, že som jedno krpaté lenivé decko, ktoré nič nedokáže ani riad umyť a pritom som len povedala že O CHVíľU!!! -.-