Dobry den, mam 15 rokov a chcem sa spytat či aj vy ste mavali take problemy e rodičmi vlastne len s otcom... je normalne aby ma este byjaval ? ja už neviem, niekedy je najlepši a o chvilu ked nieco spravym mi nadava do nie moc peknych slov už ich viem na spamat : vydrbane decko pridrbanec piča jeblina a tak :/ už som s toho fakt zufala mysli si že bytkou sa to vyrieči povie od uraz sa alebo ta zmlatim že sa dogrcaš aby si mala dvovod a po nejakom čase my kupi drahy darček a je normalny najlepši otec a potom ked je uz sasa vytoceny z prace a do toho len nieco vyvediem malinke hned si to zliznem ja možno ani tak nežiadam o radu ako o to že som to musela už zo seba dostat ...
Problemy s rodičmi
Bibiana .. a nie si leniva? Si ... ved pises ze odkladas umyvanie riadu na neskor lebo sa ti este nechce .. to znamena co ? asi ze si leniva to spravit. Ja tiez ked nieco chcem tak to nechcem za hodinu alebo o den ale teraz. Tak aj ona asi chce aby mala umyty riad a aby mohla varit alebo robit nieco ine. Niektore cinnosti na seba nadvadzuju a tym ze to nespravis ked ta o to ziada brdzis aj ju.
Ano mohla by to urobit ona ale zas by si nic nespravila lebo tebe sa nechce.
Vies kolko veci v zivote sa ludom nechce alebo neni vhodna chvila a predsa tie veci robia?
Asi tolko.
Moji rodičia teda mama sú tiež strašní!! Keď mame niečo nevyhovuje, tak začne na mňa ziapať jak zmyslov zbavená, dáva mi zaracha, nemožem toto a tamto, atď.. proste je to hrozné -.- a to tiež len kôli obyčajním somarinám... ako napr. že som neumyla záchod, alebo keď už vstanem na mňa ziape aby som umyla riad a keď jej poviem, že neskôr lebo som ešte len vstala a sa mi nechce zase začne na mňa hučať, že som jedno krpaté lenivé decko, ktoré nič nedokáže ani riad umyť a pritom som len povedala že O CHVíľU!!! -.-