Dobry den, mam 15 rokov a chcem sa spytat či aj vy ste mavali take problemy e rodičmi vlastne len s otcom... je normalne aby ma este byjaval ? ja už neviem, niekedy je najlepši a o chvilu ked nieco spravym mi nadava do nie moc peknych slov už ich viem na spamat : vydrbane decko pridrbanec piča jeblina a tak :/ už som s toho fakt zufala mysli si že bytkou sa to vyrieči povie od uraz sa alebo ta zmlatim že sa dogrcaš aby si mala dvovod a po nejakom čase my kupi drahy darček a je normalny najlepši otec a potom ked je uz sasa vytoceny z prace a do toho len nieco vyvediem malinke hned si to zliznem ja možno ani tak nežiadam o radu ako o to že som to musela už zo seba dostat ...
Problemy s rodičmi
nooo.. ako sa podarí.. asi tak o 10..
a bibianka,,,,, kedy vstávaš prostím ťa,,,,???????????
radšej riešte zakladatelku temy
ved píse, okrem toho že ju otec bije (neviem posúdiť, či je to výchovná bitka)
že jej nadáva citujem : vydrbane decko pridrbanec piča jeblina
aj toto sú nadávky výchovné prosím Vás???
takto sa správa jeden normálny otec???
toto riešte, nie chujoviny :D
áno, priznám sa, že som lenivá.. ale s tím to nemá nič spoločné, ona to proste chce odo mňa hneď ako vstanem,.. ani naraňajkovať sa nestihnem -.- Ja by som to spravila hned, ako by som sa najedla,.. ved som len vtedy vstala a este som bola rozospata.. a to bol len jeden prípad.. ja vždy spravím to, čo odo mňa chcú ale ja som len chcela povedať, že som len vstala, chcela sa najesť a potom bby som to spravila, lenže mama na mňa hneď začala vrieskať, že nie.. atď -.-
V poriadku, ja som tym nemierila na tvoj komentar, ale vseobecne plus dala svoj nazor
Ja nevravim ze obcasna bitka ja vravim vychovna facka v spravnu chvilu. Ale ono je lepsie vychovat si dieta tak aby sa nespravalo ako lenivy debil a potom netreba ani fackat.
uz by ste mohli prestat s tym "obcasna bitka nie je na skodu" . ano, je to pravda, tak to aj BOLO, to neznamena, ze to tak je aj teraz. Kym pred rokmi bolo obdobie tazke fyzicky, ludia tazko robili tak sa aj fyzicky vsetko riesilo. Teraz je doba tazka na psychiku, staci ist na forum aby sme uverili, proste clovek potrebuje zakladat si ovela viac na citoch. Navyse kazdy je iny a na kazdeho plati nieco ine aj vo vychove, kym niekomu facka nezaskodi, inemu moze ublizit. viem o com hovorim.
V kazdom pripade, rodicia by sa mali spravat slusne, slusne neznamena ze by na teba nemali mat naroky alebo ta ukolovat ale mali by mat slusny slovnik a nemali by ta strieskat ako zito, ale obcasna vychovna facka nie je na skodu.
Bitka je ponizovanie ludskej bytosti, je to ubohost cloveka, takto by nikto nemal trestat nikoho. To sa nerobi ani zlocincom... ze odkazujem otcovi - mam 45 rokov...
ADSV
poprosim ta, aby si KONKRETIZOVALA
1) kolko razy ta zbil a ako a cim ta zbil
2) co si spachala, co si urobila
3) ako vytacas rodicov, preco
4) preco sa stazujes tu a preco nie oznamenim na policiu, pripadne urady
5) co ocakavas od tohom ze sa tu vyzalujes
6) zalezi ti na rodicoch a mas ich rada?
7) robis aj ty chyby, vytacas rodicov?
8)posluchas rodicov?
9) mas priatela, lasku?
10) chodis na diskoteky?