Dobré ránko chcem sa spýtať nemáva niekto alergiu v tomto období koncom augusta a zvykne sa ťiahnuť dokonca septembra ? Mám ju druhý rok predtým som ju nemával k alergologičke som sa chcel objednať ale termín v októbri mi je na nič ked budem odcestovaný. Akými liekmi či pomôckami ju aspoň zmierňovať lebo už 5 dní mám silnú nádchu a beriem Zodiac ale ten vôbec nepomáha. Dakujem za tipy.
Alergia v tomto období
Lulita preco hned chcete vsetci tlacit do seba lieky a este date radu, ze chod si pre silnejsie :D Ved vam to raz telo vrati. Skuste trosku hladat nahrady, napr. na slovensku ma dobre meno Stopalerg (stopalerg.sk), rovnake ucinky, rovnaka cena a je z prirodneho zlozenia. Chuti ako cukriky, takze si ich zuj kolko chces, len netlacte do seba stale klasicke lieky a ant. na vsetko...
za to nemôžu rastliny,ale Ty saM,Máš CHORé PľúCA,TREBA ICH PRELIEčIť ,najlepšie akupunktúrou a budeš mať po probléme!!!
hej ambrozia je svina. skus si dat zyrtec, sice je to vraj to iste ako zodac, ale neviem neviem
Môže za to podľa mňa táto bylina ciernavoda.info
ja mam celorocnu, trpim dost, beriem Zenaro, chod za alergologickou nech ti predpise silnejsie lieky, vcera som si musela dat aj ventolin, dostala som zachvat po nektarinke, ja mam zial aj potravinove alergie, na co mas konkretne alergiu?