Zdravim, viem ze to tu uz urcite bolo viac krat rozobrane ale akosi som sa nedostal k odpovedi tak sa chcem spytat mam 20rokov a mam podozrenie na varikokelu ci by som s tym mal zajst k urologovi? ak ano akym sposobom k nemu treba ist mam na mysli ci najskor k vseobecnemu alebo hned mozem jemu klopat na dvere? takisto mam momentalne strach z toho ze co ak som neplodny... pocul som ze to ma totiz dost uzke prepojenie...tak ak mate k tomu nejake dobre pripomienky mohli by ste mi do objasnit? dakujem
a este mam problem cislo dva ktory nieje uplne vazny mam kratku uzdicku nebrani mi v sexualnom zivote uz dva roky s priatelkou normalne fungujeme aj ked sem tam su situacie kedy citim ze uz by to bolelo a preto aj pouzivam kondom ... odhodlavam sa na tu operaciu uz dlho...viete mi povedat kolko stoji? ci sa oplati na nu ist myslim tym zvysi sa kvalita sexualneho zivota? diky moc za odpovede
Objednavka k urologovi?
Navstiv obvodaka, tan ti da vymenny listok k urologovi. Varikokela, ma suvis so znizenou plodnostou, pretozue dochadza tam k prehrievaniu semennika. A ak tam uz budes, urolog ti vysetri aj penis, predozku. On ti da odpoved na tvoje otazky. Len treba nabrat odvahu. Co je pre teba stres, je pre lekara bezna denna prax. Nemusis sa ani bat ani sa hambit.