Poníženie od partnera

Príspevok v téme: Poníženie od partnera
alexxxia

Dobrý deň,potrebujem sa vyžalovať,tak som sa rozhodla,že sem napíšem...žijem s partnerom v spoločnej domácnosti jeden rok,máme 10 mesačného syna...ja mám ale ešte dve deti z prvého manželstva,13 ročnú dcéru a 8 ročného syna...ide o to,že včera sme sa strašne pohádali...o robí v Nemecku a je pravda,že keď príde na týždeň domov,tak sa o nás stará,ide,nakúpi,aj uvarí,aj riad umyje...včera ale strašne vybuchol,začal nadávať na všetko dookola,vyskočil na dcéru,že si nevie po sebe umyť tanier,že mám dementého syna (toho z prvého manželstva) začal mi strašne nadávať na deti,čo sa ma strašne,ale strašne dotklo...povedal,že sú to obyčajné sople,malý je súci do osobitnej školy,je dementný,že sa nevie správať...a že jeho deti,lebo aj on má dvoch synov z prvého manželstva,sú inteligentné,tak isto aj on,aj jeho bývalá žena,zatial čo ja som sprostá pi..,neviem si udržiavať domácnosť,mám tu všade špinu,čo ale nie je pravda...ja sa predsa snažím tiež si aj upratať ale stane sa,že na niečo zabudnem pri synovi,keďže je strašne hyperaktívny,vôbec neobsedí,stále sa okolo neho všetci točíme,berie nám vela energie...začalo to tými deťmi,proste mi začal na ne škaredo nadávať,potom aj samozrejme na mňa,aj sme sa trochu chytili,pobili,všetko to videli deti,mám zodraté obidva lakte,na jednom riadnu modrinu...ale toto by ma ani tak strašne neštvalo ako to,čo ma trápi najviac,to,prečo od včera večera plačem,oči mám strašne opuchnuté,ešte som neprestala plakať...vykričal mi,že aká som strašná v posteli,že jeho bývalá žena vedela perfektne tr_tkať,takto doslova a že ja neviem nič,som v posteli nemožná,že či sa nevidím,lebo boli sme predvčerom na kupalisku a že si na všimol v tých plavkách,aké mám velké brucho,na ňom samé strie,tak isto na zadku,akú mám celulitídu na stehnách a na zadku,aká som proste celá nemožná...a to ja som si myslela,že sa mu naozaj páčim,že som jeho všetko,ako mi to stále tvrdil...a on ma začal porovnávať s touto bývalou ktorú viem,že strašne miloval.....mne sa zrútil celý svet,cítim sa strašne ponížená,ale strašne ma to trápi,strašne sa vo mne niečo týmito slovami zlomilo,ako keby mi zlomil srdce,horšie,ako by ma podviedol :-((( neviem sa cez to preniesť,stále plačem a to mám ísť dnes na oslavu,moja mama má narodeniny,tak nás pozvala...neviem ako tam pôjdem taká uplakaná,oči mi neodpuchnú určite,ale nechcem vyprávať,čo sa stalo,hambím sa za to:-(((.....strašne ma týmto ponížil,že ma s ňou porovnal a hlavne to,ako vraj ona vedela t_tkať a ja neviem...strašne ma to bolí,neviem čo mám robiť,najradšej by som pojedla tabletky ale potom si spomeniem a čo deti,čo by bezo mňa robili...neviem,či po tejto skúsenosti s ním,ak sa udobríme,dokážem sa s ním ešte milovať,strašne vo mne zlomil niečo,neviem to vysvetliť čo,niečo čo sa dá zlomiť v žene,v jej srdci,sebadôvere...samozrejme že už sa chcel udobriť,teraz nie je doma,išiel na futbal...ale ja neviem,či chcem ďalej žiť s takýmto mužom,čo si o mne toto myslí...veď ja sa cítim teraz ako úplne nemožná žena,čo nič nevie v posteli:-( je mi z toho strašne smutno.......musela som to aspoň sem napísať,lebo nemám sa ani komu vyžalovať,nechcem,aby o tom niekto vedel aj keď si myslím,že susedia všetko počuli...je to pre mňa velká hamba a strašne to bolí moje srdce a niečo vo mne..:-(

dsddsg

ja by som mu zbalila veci a povedala by som mu rovno ze si moze ist za byvalou, ze ja mam na kazdy palec dalsieho napadnika co by si ma vazil a take nieco by mi nepovedal a by bol vdacny za taku zenu ako som ja a ze nepotrebujem mat takeho chudaka co ospevuje svoju byvalu zenu. keby ta jeho byvala bola taka super tak by boli spolu doteraz .. tak by som mu pekne povedala na rozum az by mmu hrebienok z hlavy spadol. a nic by som s takym muzom uz nechcela mat. co ma ma taky muz co urazat.

kafe

alexia, no veľmi by ma to bolelo, ale zas na druhej strane, takéto čosi povedal iba preto, lebo NENI ZMIERENÝ s rozchodom s bývalou. NIE PRETO, že by si taká nemožná bola TY. Rozumieš? A toto by mi vadilo viac ako tie urážky - on na ňu stále myslí, stále mu chýba a stále ju asi aj chce.

alexxxia

napíšte mi, ako by ste sa cítily vy, keby vám toto povedal váš milujúci partner? o tom, že ste nemožná v posteli a jeho bývalá žena vedela dobre t_tkať? ako by ste sa cítili? nevzalo by vás to? či to len ja som taká padavka, čo sa nevie cez to preniesť.............a to ešte že aká bola výborná kuchárka, samé špeciality mu varila, každú nedelu koláč mala upečený aj metly sa vedela chytiť...no a v tej posteli ani nehovorím :-)....no ako by ste sa cítili?

kafe

alexia kľud. Ľudia v hneve povedia strašné veci (ja som taká istá), ktoré tak ani nemyslia, alebo myslia, ale dokážu sa nad ne povzniesť a nevšímať si to, lebo nie sú až tak dôležité. Strie a veľké brucho sú fakt hovadiny, partner si na tebe cení niečo iné (ale všimol si aj toto). Schválne, ako vyzerá on? Má ploché bruško a svalnaté ruky? Staráš sa sama o TRI deti, to je riadna fuška, nemôžeš vyzerať ako štíhle 20-ky a ako bonus máš malé dieťa.
Ako dlho sa poznáte? To že partner vybuchol.. neviem či to bol len nejaký jeho ojedinelý "záchvat" alebo mu už dlhšie niečo vadí a došli mu nervy. Možno sa ešte celkom nezmieril s rozchodom s bývalou a ty si len poslúžila oko hromozvod - všetkú tú frustráciu dostal zo seba von, možno sa mu aj uľavilo a je teraz v pohode, len ty si teraz na prášky.
Ukľudni sa, drž si týždeň, dva od neho odstup, nerozprávaj sa s ním a pozbieraj sa. Buď silná dievča. Mali by ste sa potom porozprávať - či ešte stále myslí na bývalú, čo mu vadí vo vašom vzťahu a že ti veľmi veľmi ublížil. Až tak, že nevieš či s ním chceš naďalej byť. A nechaj to plynúť, uvidíš ako sa zachová on, uvidíš, ako to všetko budeš vnímať po pár dňoch. Takže nechaj ho tak, poprípade choď s kámoškou von, zapiť smútok a čo a ako bude uvidíš.

jedulka

...velmi těžký příběh,za prvé to z čeho se cítíš ponížená,víš my máme na světě dvě role,matky-ženy.Když ti někdo vyčte že se špatně staráš o domácnost,tam se dá zlepšit,když ti někdo vyčte děti,to už je opravdu na kufr od dveře,ale on zlomil tvojí ŽENSKOST,jako by ti půlku duše zlomil,už nejsi jedna už je tě jenom půl.Seber děti a jdi k matce,narozeniny nenarozeniny,tvoje druhá půlka se musí zase dostat zpět, jinak je po tvé rovnováze, ztratíš svoje sebevědomí,sebeúctu,nebudeš se nikdy cítit jako žena.Nejsem si jistá, neznám tvoji matku,jestli to pochopí ...to už je na tobě,já jí neznám...
Nemáš špatného muže,ale musí dostat a to hned za vyučenou.Za prvé musí pochopit,že je na vině ON, né ty,neměl se pouštět do jiného vztahu, když ten předešlí ještě neměl vyřešený.To se ti zrovna stalo!Tímhle bych se před ním odmítavým způsobem bránila a doslova ho za to obvinila,protože je to prostě pravda.Ukaž mu že je konec, a právě tady z toho důvodu!Dej si na čas,nějaké keci by tě neměli ovlivnit,on se musí chytit za nos a vyřídit si to sám v sobě a to chce hodně času.Nemusí to být konec vašeho stavu,to je jen a jen tvoje věc, já si jen myslím, že bez pořádného "za uši" se to neobejde!A musíš to udělat pořádně aby se to nikdy více neopakovalo.

alexxxia

a myslíte, že to, že povedal, že jeho bývalá bola ovela lepšia v posteli, myslel vážne? aj keď to bolo v afekte? najradšej by som ho kopla do prdele, presne ak píše blondula a nech ťahá za ňou...herečkou jeho...bohača, nabrať tak viac odvahy!!!

alexxxia

popritom je odomňa o 12 rokov starší,ale nevyzerá na svoj vek...ja mám 33, 54 kilou, muži sa za mnou otáčajú...áno mám celulitídu aj strie, to mi po troch deťoch ostalo...ale neznesiem, aby mi to niekto vykrikoval, hlavne nie človek, od ktorého by som to nikdy nečakala...ide aj o to,že ponížil moje deti, ale aj mňa, ako ženu