Dobrý deň,potrebujem sa vyžalovať,tak som sa rozhodla,že sem napíšem...žijem s partnerom v spoločnej domácnosti jeden rok,máme 10 mesačného syna...ja mám ale ešte dve deti z prvého manželstva,13 ročnú dcéru a 8 ročného syna...ide o to,že včera sme sa strašne pohádali...o robí v Nemecku a je pravda,že keď príde na týždeň domov,tak sa o nás stará,ide,nakúpi,aj uvarí,aj riad umyje...včera ale strašne vybuchol,začal nadávať na všetko dookola,vyskočil na dcéru,že si nevie po sebe umyť tanier,že mám dementého syna (toho z prvého manželstva) začal mi strašne nadávať na deti,čo sa ma strašne,ale strašne dotklo...povedal,že sú to obyčajné sople,malý je súci do osobitnej školy,je dementný,že sa nevie správať...a že jeho deti,lebo aj on má dvoch synov z prvého manželstva,sú inteligentné,tak isto aj on,aj jeho bývalá žena,zatial čo ja som sprostá pi..,neviem si udržiavať domácnosť,mám tu všade špinu,čo ale nie je pravda...ja sa predsa snažím tiež si aj upratať ale stane sa,že na niečo zabudnem pri synovi,keďže je strašne hyperaktívny,vôbec neobsedí,stále sa okolo neho všetci točíme,berie nám vela energie...začalo to tými deťmi,proste mi začal na ne škaredo nadávať,potom aj samozrejme na mňa,aj sme sa trochu chytili,pobili,všetko to videli deti,mám zodraté obidva lakte,na jednom riadnu modrinu...ale toto by ma ani tak strašne neštvalo ako to,čo ma trápi najviac,to,prečo od včera večera plačem,oči mám strašne opuchnuté,ešte som neprestala plakať...vykričal mi,že aká som strašná v posteli,že jeho bývalá žena vedela perfektne tr_tkať,takto doslova a že ja neviem nič,som v posteli nemožná,že či sa nevidím,lebo boli sme predvčerom na kupalisku a že si na všimol v tých plavkách,aké mám velké brucho,na ňom samé strie,tak isto na zadku,akú mám celulitídu na stehnách a na zadku,aká som proste celá nemožná...a to ja som si myslela,že sa mu naozaj páčim,že som jeho všetko,ako mi to stále tvrdil...a on ma začal porovnávať s touto bývalou ktorú viem,že strašne miloval.....mne sa zrútil celý svet,cítim sa strašne ponížená,ale strašne ma to trápi,strašne sa vo mne niečo týmito slovami zlomilo,ako keby mi zlomil srdce,horšie,ako by ma podviedol :-((( neviem sa cez to preniesť,stále plačem a to mám ísť dnes na oslavu,moja mama má narodeniny,tak nás pozvala...neviem ako tam pôjdem taká uplakaná,oči mi neodpuchnú určite,ale nechcem vyprávať,čo sa stalo,hambím sa za to:-(((.....strašne ma týmto ponížil,že ma s ňou porovnal a hlavne to,ako vraj ona vedela t_tkať a ja neviem...strašne ma to bolí,neviem čo mám robiť,najradšej by som pojedla tabletky ale potom si spomeniem a čo deti,čo by bezo mňa robili...neviem,či po tejto skúsenosti s ním,ak sa udobríme,dokážem sa s ním ešte milovať,strašne vo mne zlomil niečo,neviem to vysvetliť čo,niečo čo sa dá zlomiť v žene,v jej srdci,sebadôvere...samozrejme že už sa chcel udobriť,teraz nie je doma,išiel na futbal...ale ja neviem,či chcem ďalej žiť s takýmto mužom,čo si o mne toto myslí...veď ja sa cítim teraz ako úplne nemožná žena,čo nič nevie v posteli:-( je mi z toho strašne smutno.......musela som to aspoň sem napísať,lebo nemám sa ani komu vyžalovať,nechcem,aby o tom niekto vedel aj keď si myslím,že susedia všetko počuli...je to pre mňa velká hamba a strašne to bolí moje srdce a niečo vo mne..:-(
Poníženie od partnera
ty sa pytas ci su aj normalni muzi... urcite su, ale na spoznanie cloveka ako tak potrebujes trosku dlhsi cas.. ako dlho ste boli spolu kym ste mali dieta??? .. hovoris, ze byvate spolu jeden rok a mate 10 mesacneho syna.. takze ked si bola tehotna, tak ste spolu ani nebyvali.. narobit hned deti a potom plakat aky je chlap...
.. inac to od neho bolo uplne hnusne a ako pisu niektore baby, tak by som sa tiez zbalila a isla aj k rodicom.. a zacala zit normalne NEZAVISLE od nejakeho chlapa..
ty sa pytas ci su aj normalni muzi... urcite su, ale na spoznanie cloveka ako tak potrebujes trosku dlhsi cas.. ako dlho ste boli spolu kym ste mali dieta??? .. hovoris, ze byvate spolu jeden rok a mate 10 mesacneho syna.. takze ked si bola tehotna, tak ste spolu ani nebyvali.. narobit hned deti a potom plakat aky je chlap...
.. inac to od neho bolo uplne hnusne a ako pisu niektore baby, tak by som sa tiez zbalila a isla aj k rodicom.. a zacala zit normalne NEZAVISLE od nejakeho chlapa..
Alexia úprimne viem , že je to ťažké ale ja by som sa osobne naňho vykašlala . Taký muž by ťa mal na rukách nosiť a nie ti všetko vyčítať . Najhoršie , čo muž môže spraviť je porovnávať ťa s bývalou. Preboha v 33 rokoch vážiť 54 kíl? Sen každej ženy ! Stria a celulitída to má každa druhá žena a iným chlapom to vôbec nevadí . Keď bola jeho bývala taká perfektná, tak prečo s ňou nezostal? On sa z toho vzťahu nespamätal a ver tomu že na tebe si bude vylievať svoje komplexy. A najväčšia úbohosť bolo nadávanie deťom aj keď nie sú jeho mal by si ich vážiť a brať s rešpektom a nie urážať. Ani nevieš koĺko si malé deti pamätajú. Si mladá baba a život máš pred sebou. Pochybujem, že by si si nenašla lepšieho. Je medzi vami aj veľký vekový rozdiel ja to vidím na rodičoch oni majú medzi sebou 13 rokov a je to veľmi cítiť už sa nevedia vystáť. Je to na tebe ako sa rozhodneš , ale mysli hlavne na deti. Verím, že sa rozhodneš správne a prajem ti len to najlepšie :)
Chapem ze ta boli a rani to ako zenu co ti povedal, ale ja by som skor mala oci na stopkach a nervy z toho, ako nadaval mojim detom a co o nich povedal. Ako sa musia oni citit? Ako 8 rocny spracuje, ze o nom hovori, ze je dement a patri do osobitnej? Ja by som asi toto neprekusla, lebo podla vsetkeho bude robit vzdy rozdieli moje dieta a tvoje deti a tvoje deti sa nebudu dockat dna, ked dospeju, aby mohli od vas vypadnut. A budu mat tazke srdce aj na teba. Nehovoriac o tom, ze ich to moze do buducna poznacit, ak sa to bude opakovat. Doteraz sa take nikdy nestalo? nezda sa mi to.
kokos preber sa!!!
ja ked budem mat v 33och 54kg môžem si gratulovat a ešte po troch deťoch, teraz mám 55 a to mám 19 nech sa blbec uvedomi rada by som videla v akom stave je on ci ma postavu brucho jak v jeho 19....no a ako prepac ale ked je toto schopný chlap vykricat (je jedno ci v amoku alebo nie) tak je to jedno hovado, bohužiaľ krajšie sa to povedat neda
a po ďalšie nebolo to tak dávno kedy som bola vo veku tvojej dcéry a môžem ti zaručiť ze nie je uz take male dieťa ako sa ti moze zdať a cely ten incident si bude pamätať velmi presne tak ked nechces aby boli tvoje deti nešťastne tak ako ty, ujdi prec
jezis alexia, neries, preco ti dokazoval lasku a bol by ti zniesol modre z neba, chlapi su taki, ked nieco potrebuju. clovek moze v amoku zvysit hlas, zanadavat, nieco vycitat partnerovi, ale keby ma raz porovnaval chlap so svojou byvalou, alebo by ma takto znemoznil, bolo by to prvy a posledny krat v zivote. a to nie, ze ty nemas stastie na normalych, ty si takych kokotkov hladas. prepac, ze ti to takto pisem, ale to je typicky syndrom nevhodnych partnerov, ktory ma vela ludi. hladaju si stale dookola podobne typy ludi a vobec to nevidia ako svoju vlastnu zaslepenost, ale ako nejaku ranu osudu, ci nestastie. ... ale to je jedno. pokial uz nevyhnutne musis byt s takymto clovekom, tak asi tak, ako pise nejaka predo mnou, zbalit sa , vypadnut a nebavit sa s nim niekolko tyzdnov, nech dolieza a prosika a nedat na sebe ani poznat, ze si ochotna zmenit rozhodnutie. pokial bude ako baranok, tak mu mozes este dat sancu, ale prvu a poslednu. ziadne ze este raz sa podobne zopakuje, takyto pristup z teba urobi zlomenu zenu, ktora uz nikdy nebude samostatna sama za seba. a tvoje decka tiez prave vela dobreho prikladu do zivota nepoberu, zo synov mozu vyrast akurat tak podobni grobiani, alebo kadejake ine problemove typy a dievca bude prijmat udely od muzov tak, ako ty. viem, ze to znie prehnane, ale je to proste tak.
Agnes...plně s tebou souhlasím! jen mám ještě jednu myšlenku.Jak dlouho je v Německu? 2týdny,3 týdny, měsíc? Po tu dobu funguješ jen a jen jako matka!Není tak jednoduché ze zase jako nějakým knoflíčkem otočit a chovat se jako žádoucí milenka.Je to starý kozel, to by měl vědět.A když neví, pořádně ho srovnat.Chlapy tohle nechápou,protože jsou stále jen chlapy.
No evidentne nie je vyrovnany este s byvalym vztahom, ked ti rozprava este aj co s nou robil v posteli. To nie je normalne, tieto veci by mali ostat tabu. Preco sa s nou vlastne rozisiel ked bola taka dokonala uplne vo vsetkom. Totalne ta ponizil, asi ma sam komplexy a ked niekoho ineho ponizuje, tak sa sam citi lepsie. Vsetky tie veci povedal s umyslom ta co najviac ranit, ponizit. Pritom nemusi to byt pravda. Je uplne ubohe nadavat matke troch deti, ze ma strie. To len svedci o jeho ubohosti a zakomplexovanosti. Este horsie je, ze nadava tvojim detom a ponizuje aj tie. Toto nikdy nevodol! Co sa naucia ako deti, to si odnesu do dospelosti a bude im to komplikovat zivot. Ak na nich bude vrieskat ze su sproste, retardovane a pod., moze ich to velmi poznacit a budu mat problemy so sebavedomim. V prvom rade sa ty porozpravaj s detmi, vysvetli im, ze take veci vrieskal len preto, ze na teba bol nahnevany a chcel tebe ublizit. Ale ze to vobec nie je pravda a ty predsa vies, ze tvoje deti su sikovne. Idealne by bolo, keby sa im aj on neskor, ked sa s nim bude dat zas normalne bavit im ospravedlnil za taketo slova. Toto si k detom dovolovat nemoze!
jak mu chceš vyhovět v posteli,když tě srazil na dno jako ženu! Nech tě zase zpátky poskládá ... jen mu dej za uši,i tohle bych mu vyčetla.Až bude hodnej jako beránek a dojdou mu všechny věci,možná by nějaká vstřícnost od tebe v posteli mohla být řeč.Anální sex...když bude velmi něžný a ošetří ti konečník, tak to ani nebolí ...když bude hodnej a milující,tak zkus mu vyhovět ...co víš...když nezkusíš.Třeba se ti to nakonec i zalíbí...ale to musí jít od srdíčka ...a on ti ho polámal...
áno kafik, presne aj ja mám taký názor,m že sa s ňou ešte nevysporiadal aj keď on mi tvrdí, že už dávno je vysporiadaný s tým vzťahom...ale z tohoto správania vidno, že nie...len potom nechápem, prečo mi prejavoval tolko lásky a náklonnosti, keď za mnou behal, ja som ho najprv vôbec nechcela,aj preto, že je o dosť starší aj preto, že ja som nehladala po rozvode žiadny nový vzťah...bolo mi fajn,mala som prácu,ktorá ma bavila...ale on, skákal okolo mňa,modré z neba by mi zniesol,aj mojim deťom...veď ja nehovorím,že teraz to už nerobí,pomáha mi aj tak...ale toto s tou bývalou, to ma strašne zarazilo...preboha veď je už 4 roky rozvedený, odvtedy mal už aj iné ženy okrem mňa,síce len také rýchlovky...mne tvrdil,že on je už s minulosťou vysporiadaný a že pri mne znova našiel lásku, rodinu, že o tomto po rozvode sníval, že to znovu nájde...ja nehovorím,nežijeme si zle....ale viete,keď sme sa tak kolko razy rozprávali v posteli,tak mi o nej hovoril,ako to spolu robili,že ona sa nebránila ani tomu,ani tomu,že v sexe si vynikajúco rozumeli......čo napríklad ja sa stránim análneho sexu,ja to neznesiem,to nie je len jedna vec,čo som mu nesplnila...má ich viac takých požiadaviek,na ktoré som ja nebola v manželstve zvyknutá a ani ma nijako nepriťahujú...a čo teraz,mám to robiť aj keď to nechcem? lebo aby som bola aj ja akože dračica v posteli? nie mňa to neláka a on si na sexe velmi zakladá aj keď povedal, že pokial niečo nebudeme chcieť obaja,tak že to jednoducho nebudeme robiť....a on ma do toho ani netlačí, ale....u tej ženy to mal a u mňa nie....tam je asi ten problém