Mlieko a hlieny

vitavi

Ak niekoho zo začiatku nezahlieňuje, po čase ho určite zahlieňovať začne. Ak sa hlieny ukladajú vo vnútri tela, človek ani nevie, že sa zahlieňuje. Môžu sa ukladať a tvrdnúť v maternici, v zažívacej trubici, pľúcach, okolo srdca, obličiek atď.

dasdas

Moze to byt intolerancia laktozy alebo parazity ako boli predomnou spomenuty. Dalsie priciny mozu byt aj to, ze je to prirodzene, ze mlieko zahlienuje. Mlieko ma vysoky obsach bielkovin, ktore proste zahlienuju, vytvaraju tzv. bielkovinovy povlak na jazyku a este neprijemny zapach z ust, mas moc vela bielkovin v jedalnom listku, treba obmedzit. Na parazity odporucam zo zaciatku ist do lekarne a poziadat antiparazitikum, najlepsie je Zentel alebo s liecivom alebendazole, to by malo zabit zakladne parazity ak mas v tele, potom pokracovat v detoxikacii a odstraneniu pliesni z tela. Na detoxikaciu je naj asi zeleny caj a caj z pestreca marianskeho + kedze je teraz leto vela dyne jest. Proti plesniam je dobry vytazok z medvedieho cesnaku alebo v lekarni zakupit antimikotikum, len treba s tim uzivat acidofilne probiotika, alebo pit cmar/zakysanku, lebo ak sa neobnovi crevna mikroflora, pliesen sa velmi rychlo obnovi. Potom treba pravidelne davat si detoxikacne kury a liecit sa proti parazitom, za den vdychnes okolo 1000 zarodkov pasomnic,roznych cervov apod.

ladysk

Ak by som mohla prispiet z mojimi skusenostami
Mlieko hlavne kraske by som uplne zrusila z jedalneho poriadku aj vyrobky co obsahuju kravke mlieko/syry,jogurty, a ine doplnky
Biela muka ,Kukurica,cukor,bravcove maso umele sladidla ,potraviny co obsahujy GMO /UPLNE VYLUCiT!!!!!!!!!!!!!!
Je vela inych moznosti ako sa zakat stravovat ale vsetko chce len pevnu volu .
Na problem s travenim prisieli na Slovensky trh jedinecne produkty
Od spolocnosti Sevenpoint2 co Nebsahuju ziadne mlieko,umele sladidla,farbiva,cukor,geneticky upravovanu soju,alebo alergeny
Maju aj doplnok na podporu travenia ktory napomoze dodat vasmu telu to idealne PH.Tieto dopnku su klinicky testovane a naozaj ucinkuju.
Viac informacii mozete na www.lady007.sevenpoit2.com
alebo emai;lady007sk@gmail.com

agartio

dovodom su parazity.
pokial som mal premnozene parazity, mlieko ma zahlienovalo.
Ked som ich vycistil protiparazitalnymi kurami, a ich pocet klesol, mlieko ma prestalo zahlienovat.
Rovnaky dovod je aj pre celiakov, aj pre mnozstvo alergii a zapalov.

orchidejka

no mlieko zahlienuje, takze preto tie priznaky. Kazdy organizmus je vsak iny, niekomu to vadi, niekomu nie. Bud prestanes pit mlieko alebo si to nebudes vsimat, resp.sa nad tym pozastavovat. A po mliecnych vyrobkoch mas presne take iste pocity? Nemozes mat intoleranciu alebo alergiu na mlieko? Nevyhadzujes sa?