Ahojte,chcem vás poprosiť o radu,vždy,keď babu "prstujem", tak to robíme len cez klitoris, nikdy nejdem dnu,lebo vždy, keď sa o to pokúsim, tak ma chytí za ruku, že ju to bude bolieť. Raz sme to skúšali a bolelo ju to.
bolesť pri prstovaní
No už čakám 5 mesiacov, ale snáď sa to už zlepší konečne.
tak proste este na to neni psychicky pripravena,music pockat ked sa na to bude citit...
Hobitko mna to tiez bolelo az kym som sa raz nevzrusila tak ze som doslova tiekla,vtedy som necitila ziadnu bolest len neskutocnu slast.Musi byt maximalne vzrusena ze bude uplne mokra a vtedy to bude ok.V takom stave staci ze sa jej tam zacnes dotykat a pojde sa zblaznit od rozkose.
Ale ako jej to vysvetliť, že to bude lepšie a lepšie... ona to berie tak, že mňa to boli, tak ma spravíš len cez klitoris a hotovo, dnu nepojdeš...
mna to bolelo len prve dva razy...potom menej...a menej a menej....a pak to prestao upne...a pak sa pridavali prsty a pak sa pridal ..... :P
moniqa87 ...ahoj, sme spolu už vyše roka, je to možné, že nie je uvolnená, ale mám pocit, že sme stále pri tom istom a nehýbe sa to... mám pocit, že to nikdy nebude
ked ju to boli tak nie je uvolnena, to je vsetko, iba sa toho boji... kolko ste spolu?
Problém je v tom, že ju to bolí a nechce to.Už 5 mesiacov.
no a kde je problem? ze ju to boli? normalka. ze je hanbliva? normalka...