Bojím sa tehotenstva

Príspevok v téme: Bojím sa tehotenstva
debilkaaaa:(

Takže viem, že je to na psychiatra ale musím to sem napísať, lebo sa zbláznim .. Povedzte mi niekto, že to nie je možné, prosím .. :(

Je to šibnuté a strelené , viem .. ale ..

Mám 13 a bojím sa že som tehotná . Mávam menštruáciu . Sex som samozrejme NEMALA. A dá sa otehotnieť tak , že napríklad (viem že to znie blbo ale prosím..) ked chlap ide na záchod a netrafí sa a ja si to nevsimnem a sadnem si a vycikám sa normálne sa utriem a odidem .. môžem zostat z toho tehotná ?? prosím nie je to nič vymyslené .. :(((( šibe mi z toho .. viem ..

a dá sa otehotnieť z "musturbácie" ? Menštruáciu som naposledy mala 31.

Ďakujem

kajka.m

debilka,ved prave..
samozrejme,ze to nie je pravda
to je prirodzena reakcia na temu ktoru si zalozila
sak sama sa v prispevku oznacujes za sibnutu a strelenu
a dala si si dobrovolne prezyvku DEBILKA
normalnu ziacku zakladnej skoly by taka myslienka nenapadla
ty MUSTURBACIA!:-D
mi pripominas jednu spoluziacku zo zakladky,co spominala,ze videla v TV na kodovanom kanali FORNO!:-D
Ciao

kajka.m - ignorujem, lebo to nie je pravda..

A ostatným s normálnymi názormi (takými, aké som chcela a v aké som predpokladala) veľmi pekne ďakujem, pomohli ste mi, inak by som sa zbláznila!! :D :( :))

PEKNE ĎAKUJEM !!! NAOZAJ

kajka.m

povedz to mame nech sa pripravi,ze bude starou mamou
a ty si priprav dve mena,jedno chlapcenske napr.mne sa paci marek a jedno dievcenske napr.silvia
ale keby to boli dvojicky tak potrebujes 2chlapcenske a 2dievcenske,lebo nevies ci to nebudu 2chlapci alebo 2dievky
este sa mi paci andrej,lebo som mala takeho frajera

vybta - .......

Ebi777; Ďakujeeeeem :) Ja mám menštruáciu celkom pravdeilnú , meškáva len pár dní :) ďakujem,si strašne zlata ze si ma pochopila;):) :)

nogesmol

nieje to možne na 100% ak tomu neveríš urob si test a mas pokoj.Ak nebudes verit ani tomu testu a stale na to budes mysliet je to psychicky problem...

ebi777

ahoj, nedá sa tak otehotnieť, ešte si veľmi mladá, nepravidelná menštruácia je normálna v tomto veku, niekedy sa preruší aj na niekoľko mesiacov, z toho si ťažkú hlavu nerob, časom sa ti upraví

druhá vec je, že na verejných toaletách si preboha NESADAJ na tie vecká, sú špinavé plné baktérií, a zlých cudzorodých látok, my ženy vieme cikať aj tak, že si nesadneme na vecko, vieš ako sa to robí predsa nie??? či aj to mám vysvetlovať?

tehotná nie si, nestresuj, tak sa otehotnieť nedá