Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
Kukulo

Ahoj, asi pred týždňom sme mali s partnerom nechránený pohlavný styk. On však nevyvrcholil ale predvčerom som sa cítila akosi zvláštne, unaveve, na zvracanie mi bolo, stále som chodila cikať a mala som slabé kŕče ako keď má prísť menštruácia ale slabšie. Od vtedy mi býva každý večer na zvracanie a bolieva ma maternica. Tiež mi mierne napuchli bradavky a mám pocit ako by všetky moje pocity zintenzívneli. Chute ani vône sa mi nezmenili a doktorka povedala, že si to pravdepodobne len nahováram a určite nie som tehotná. U gynekológa som ešte v ŽIVOTE NEBOLA preto sa obávam tam ísť. Nechcem byť tehotná a mame to povedať nemôžem. Beriem akékoľvek dobré rady

jedulka

jen se prostě bojíš,to je všechno a to tak chorobně,že už ted to týdnu máš těhotenské problémy:-)))Nesmysl!Tak se do riti chraňte, vždyť dneska je způsobů víc jak dost!

Nela41

Nie si tehotná. Po týždni by si ešte nič necítila a ty tu už opisuješ všetky tehotenské príznaky.. psychika sladká psychika

whee_ee

Ak si na to odvtedy myslela a sústredila svoju myseľ týmto smerom, kľudne si si to mohla aj nahovoriť. Jeden týždeň mi príde veľmi krátka doba na to, aby sa Ti prejavili v takejto miere tehotenské príznaky. Navyše pokiaľ partner nevyvrcholil, myslím, že šanca je mizivá. V takomto prípade je pravdepodobnosť väčšia, pokiaľ to bol druhý (tretí, štvrtý ... :D) styk za sebou a partner medzitím necikal. Ak máš cyklud pravidelný, vieš si približne určit aj čas ovulácie. Bola v tom období? Poprípade, nemáš ju náhodou teraz? ... Každopádne, stať sa môže čokoľvek, kľudne si urob test, pokiaľ Ti vynechá menštruácia. Gynekológovi by som sa nevyhýbala, preventívne prehliadky sú veľmi dôležité, navyše keď sexuálne žiješ!

Najčítanejšie články