Dobrý deň. 20.8, v utorok mám štátnice. Ostala mi len jedna skúška. Ešte mám na učenie 5 dní, ale už to psychicky nezvládam. Včera som úplne prepadla depresii.. takmer celý deň som preplakala, namiesto toho aby som sa učila.
Ešte mám toho dosť, ale ak by som si k tomu poriadne sadla, tak viem že by som to zvládla. Ale už len myšlienka na to, že tam prídem a nebudem vedieť ma totálne deptá. Ruky sa mi trasú, je mi zle, najradšej by som všetko vyzvracala, aj to čo som nezjedla. Keď je to teraz takto, ako to bude v utorok?
v máji som takmer celý štátnicový deň preplakala. Neviete mi poradiť ako to zvládnuť? Nejaké tabletky na ukľudnenie alebo niečo podobné? Už som rozmýšľala aj na všetko sa vykašľať, že mi to za to nestojí, ale viem že keby som tam nešla, tak potom by som si to vyčítala, že mohla som to skúsiť :-(
Nie som ten typ, ktorý depkuje pri každej somarine. Kedysi som to zvládala v pohode.. ale posledný rok a pol je to strašné. Takéto stavy mám pred každou ÚSTNOU skúškou. Strach že pohorím, že ľudia si o mne pomyslia aká som sprostá. celé zle :-(