Stratila sa mi mačička

Príspevok v téme: Stratila sa mi mačička
blbovka :(

Ahojte. Mala som 2 roky mačičku, nechali sme si ju, lebo sa k nám zatúlala. No od včera jej niet, je to už druhý deň a nikdy predtým neutiekla, hoci nie je vykastrovaná. Je ešte nádej, že sa vráti? :( Čo mám robiť ? Bola som ju hľadať, všade som ju pozerala ale nič .. :/ a nepribehla ani na volanie, ako obvykle..

blbovka :(

Ďakujem :)

Naja85 @ isteže, aj som ju chcela dať ale práve vtedy odišla, aj som to už vybavovala... :( Ale cicuška ešte stále nie je doma.. :(

Naja85

Prosim, dajte si vase macky a kocurov vykastrovat. Nechcenym maceniec je neurekom a uz naozaj netreba pridavat dalsie.

desireeeeee

si robis srandu, ja mam macky a ked odidu aj na 2 tyzdne vzdy sa vratia (90%)
kazdy rok mava nasa macka male, a vzdy si nechavam 1 kocura lebo vzdy odide stalo sa to uz asi s 5-iatym kocurom ze odisiel a uz sa nevratil a teraz mam kocura od minuleho roka a stale tu je no ale to je ot, iba som tym chcela napisat ze to su macky tie neustrazis pokial niesu v byte alebo dome, a neboj sa urcite vie kde sa ma vratit pretoze macky si zapamätaju cestu nieje to jak sprosty pes

Deria

este treba pozriet po okoli, ci ju niekto omylom niekde nezatvoril. susedovych macka tak bola zatvorena o par domov dalej v garazi. vbehla tam nebadane a nakolko tam ti domaci necasto chodia, nasli ju za par dni.

biela mačka3

No, veru ťa nepoteším. Ja som sa starala o tri sestričky vonku a postupne zmizli - jedna po roku a pol,
druhá po troch a tretia po šiestich :-(
Ak máš psa k dispozícii, ktorý vie stopovať, tak skús ho použiť na hľadanie.

Žužova

To tak býva , zatúlané mačky... aj ku nám sa zatulala,teda skôr ku mne pribehla a už soms a jej nevedela zbaviť no a po nejakom čase takto pribehla ku susedom a od susedov neskôr k dalším susedom....

Bud ju čosi prešlo alebo jej niekto iný ponukol lepšie podmienky :)))