Ahojte. Mala som 2 roky mačičku, nechali sme si ju, lebo sa k nám zatúlala. No od včera jej niet, je to už druhý deň a nikdy predtým neutiekla, hoci nie je vykastrovaná. Je ešte nádej, že sa vráti? :( Čo mám robiť ? Bola som ju hľadať, všade som ju pozerala ale nič .. :/ a nepribehla ani na volanie, ako obvykle..
Stratila sa mi mačička
Ďakujem :)
Naja85 @ isteže, aj som ju chcela dať ale práve vtedy odišla, aj som to už vybavovala... :( Ale cicuška ešte stále nie je doma.. :(
Prosim, dajte si vase macky a kocurov vykastrovat. Nechcenym maceniec je neurekom a uz naozaj netreba pridavat dalsie.
si robis srandu, ja mam macky a ked odidu aj na 2 tyzdne vzdy sa vratia (90%)
kazdy rok mava nasa macka male, a vzdy si nechavam 1 kocura lebo vzdy odide stalo sa to uz asi s 5-iatym kocurom ze odisiel a uz sa nevratil a teraz mam kocura od minuleho roka a stale tu je no ale to je ot, iba som tym chcela napisat ze to su macky tie neustrazis pokial niesu v byte alebo dome, a neboj sa urcite vie kde sa ma vratit pretoze macky si zapamätaju cestu nieje to jak sprosty pes
:) vela stastia, ked sa vrati, daj vediet!
Deria - veľmi pekne ďakujem :)
este treba pozriet po okoli, ci ju niekto omylom niekde nezatvoril. susedovych macka tak bola zatvorena o par domov dalej v garazi. vbehla tam nebadane a nakolko tam ti domaci necasto chodia, nasli ju za par dni.
ale este sa moze vratit, uz sa tak stalo aj po dlhom case.:)
No, veru ťa nepoteším. Ja som sa starala o tri sestričky vonku a postupne zmizli - jedna po roku a pol,
druhá po troch a tretia po šiestich :-(
Ak máš psa k dispozícii, ktorý vie stopovať, tak skús ho použiť na hľadanie.
Kúp si psa tí sú verný a užitočnejší.
To tak býva , zatúlané mačky... aj ku nám sa zatulala,teda skôr ku mne pribehla a už soms a jej nevedela zbaviť no a po nejakom čase takto pribehla ku susedom a od susedov neskôr k dalším susedom....
Bud ju čosi prešlo alebo jej niekto iný ponukol lepšie podmienky :)))