chcela by som vediet kolko stoji ako dlho to trva interupcia... a kde presne sa robi v kosicach a ako sa tam dostat....dakujem
prosiiim pomoc......surne
Ahoj ceknito.sk pozri si toto a mozno zmenis nazor..
PS:stoji ten zakrok okolo 6000.,sk a trva to okolo 15-20min.natom videu budeš vidiet kolko to trva a ako to prebieha.
a čo ta vedie k takejto veci,ako je interupcia?dobre si to rozmysli,mohlo by ti to byt raz v živote hrozne luto!určite je aj ina možnost ako tento zakrok.pozri si Videa,je tam tento zakrok a ked som to videla,cely den som preplakala.určite pochopim ak je tu možnost,že by bolo babetko nejak tažko chore,alebo podobne,urobit však niečo taketo koli veku,alebo škole,alebo rodine,nieje spravne.viem,že nema nikto pravo ani ja,starat sa a prehovarat ta,chcem ti iba pomoct a ušetrit ta problemov,ktore po tej interupciji možu nastat.napr.to,že už v živote nemusiš mat detičky.pozri si to video a možno zmeniš nazor.vela štastia!
hej sak asi v nemocnici toobit je to hygienickejsie ne????lebo keby mi to mal robit moj doktor s tou trapnou sestrickou tak by som sa asi zrutila
no hej ale ved to sa nerobi len tak v ambulancii ci hej?
dam ti dake odkazy na stranky: