Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dat si od neho zaplatiť dovolenku?

Príspevok v téme: Dat si od neho zaplatiť dovolenku?
6497

Ahojte

Otazka znie jednoducho. S priatelom mame na temu peniaze trochu odlisny nazor. Zatial co prenho peniaze znamenaju len papieriky, tak ja setrim ako sa len da, lebo nemam ich.

Problem je, ze chce zaplatit dovolenku, ale nemôzem to dovolit, lebo ja nemam nic a mam dost velky problem si nechat nieco platit. Co by ste urobili vy?

Suhlasili by ste nakoniec so zaplatenim dovolenky, alebo nie? Som studentka, nemam pracu ani brigadu hoci som sa pokusala o jej najdenie dlho dlho. On pracuje.. ma zdroj prijmu.

6497

Ano mas pravdu.Ono ide o to ze ak su to mensie polozky tak vzdy sa snazim na drzaka mu polovicu dat.Niekedy to zoberie a aj to s recami a niekedy chce vyslovene on. Vo vsetkom chcem ist pol na pol ale jeho nazor je ze vsak su to len peniaze a su jeho a ak chce tak mi zaplati. Ono financie budu asi celozivotny problem kazdeho.

cherryberry

Ja ti vsak poviem jednu vec. Skor ci neskor mu to zacne vadit, ze vsetko plati za teba. Alebo ti to bude aspon prizvukovat a bude ti to neprijemne. Skratka skor ci neskor ta nerovnovaha penazi bude vytvarat napätie. Vsade by mala byt ista rovnovaha a toto nerobi dobrotu nechat si vsetko platit. Chapem, ze nezarabas, takze si nemozes dovolit zaplatit dovolenku, ale mensie polozky ako napriklad kavu to by ste mohli mat na polovicu.
Nevidim do toho a nepoznam tvojho chlapa, ale videla som to pri vsetkych znamych a kamaratkach, ktore sa takto nechavali, poviem to sprosto, vydrziavat. Bud to ti ,,zivitelia,, vykricia pri rozchode, alebo maju blbu poznamku ked maju zlu naladu, ale vzdy to vyjde tak, ze dotycnu babu to ponizi, pretoze ,,naco mi teda hovoril ze mu nevadi za mna platit, ked mi to teraz vycita,,. Jedna kamoska vycitala svojmu partnerovi, ze sa jej dost nevenuje, uz mu s tym dost pilila usi a jemu raz praskli nervy a vykrical jej, ako jej plati vsetky vylety a somariny a ze mu nema teda co vycitat. Pritom obidvaja sa velmi lubia a su to skveli ludia. Ach, no peniaze su slamastika.

Este mi napadlo, ze mozes navrhnut kompromis, ze ked to plati, tak nemusite ist na drahu dovolenku, ale mozete ostat niekde v horach na Slovensku :)

Liliana65

6497

podľa toho čo píšeš, by som to prijala :) ste pár a chce to pre teba spraviť, lebo chce byť s tebou, chápem, že je ti to blbé, ale ty na to nemáš ako zobrať peniaze.... a ak zarába dostatočne, aby si napr na to nebral úver a nešiel do mínusu, tak prečo nie... :)

Agnes998

Bud rada ze mas takeho chlapa co nie je lakomy, skutocne v dnesnej dobe to nie je smozrejmost. Ber to tak, ze ked ty budes zarabat tak zas zatiahnes nieco ty.

6497

Mate pravdu ludia. Ono ja tieto veci vsetky beriem co pisete a viem ze aj on to tak vnima. Vsak co by dal za moju spolocnost, nie len na dovolenku chce ist...ideme uz aj spolu na festival. Ono veci ako zaplatit mi veceru, kino, nakup na to aby som mohla navarit..s tym este nemam problem, len toto je väcsia polozka, preto ta dilema.

Prezývka55

Ked sa sam ponuka nie je problem to vziat. Aj spolocnost cloveka cosi stoji a toto je dan za to pre neho. Ale nema s tym problem takze pohoda.

Ber to tak asi tam:
1) chce ist
2) chce tvoju spolocnost

aby tieto 2 podmienky splnil musi to zatiahnut .. ak chce 1 aj 2 tak to zaplatenie z jeho hladiska nie je problem.