Škola

Príspevok v téme: Škola
lola_256

Ahojte. V septembri sa ide do školy, a ja idem do 8.roč. A hrozne sa bojím,že to nezvladnem pretože každý mi hovorí že je to ťažké a ja už som tento rok školu nezvladala. Bola som nervózna,plakala som,nič som nezvladala pretože to bolo na mňa privela. Mám aj koníčky a preto moc nestíham. Neviete poradiť aby tento rok som nejako zvládla? Niky som nemala samé a teraz by som chcela. Len že je to ťažké. Chcem byť tento rok úspešná,vštkému porozumieť aby sa mi lahšie učilo a rozumela tomu a bola bystrá. U mňa je vzdelainie prvoradé. Prosím pomôžte nejaké cvičenia,kurzy alebo dačo aby tie moje požiadavky sa aj splnili. Ďakujem za každú odpoveď :).

Castiel

Aké roztomilé :) Všetko si čítaj nahlas a postupne si opakuj čo si sa naučila.
Inak ja som sa základnú aj strednú docela flákal začal som sa učiť na vysokej a teraz idem už na 2. stupeň STU kam sa mnoho ľudí nedostalo čo mali jednotky na základnej či strednej :)

Jessi_1111

Ahoj, viem, aké je to pre teba ťažké, ja idem tiež do ôsmeho ročníka, chystám sa tento rok ísť na inú školu, tiež by som chcela mať čisté. Ja by som ti poradila asi tak, spíš si zoznam povinností a vecí, ktoré robíš z vlastnej vôle. Naplánuj si čas. Tiež mám veľa vecí, 3 krúžky v hudobnej škole, a keď som si vybrala 2 krúžky ešte aj na ZŠ, tak ma rodičia skoro zabili, že už teraz nič nestíham. :-D Plus jazyky. :-)

Kvety zla

kazdy rocnik je tazky. a cim pojdes vyssie tym tazsie to bude. prestan sa stresovat lebo inac neskoncis ani strednu, ked uz na zakladke sa rucas.
uber z konickov. vyber si jeden, dva take, ktore su pre teba najdolezitejsie a venuj sa len tym, inac skole.
inac je kopec ludi co doucuju - ci uz studenti strednych skol, alebo samotni ucitelia/byvali ucitelia, ktori si takto privyrabaju. doucovanie najdes na kazdy predmet, ci uz su to jazyky, matematika, prirodopis, zemepis... vsetko. napriklad ja som na strednej doucovala anglictinu, kamaratka doucovala matematiku a fyziku.