Vaginálna mykoza?

Príspevok v téme: Vaginálna mykoza?
Sisuš

Dobrý deň. Už istý čas nachádzam na svojich nohavičkách biely až slabo žltkavý výtok. Myslela som si že je to spojené s menštruáciou, ale objavuje sa to skoro stále. Má to ako keby takú tvarohovitú konzistenciu. Pohlavný styk som ešte nemala. Čo mám robiť ? Môže ísť o vaginálnu mykozu ?

Evusik

Cau, podla toho ako to opisujes - ano, moze to byt mykoza. Toto ti ale potvrdi lekar. Ja som mavala mykozy dlho, a vzdy ked som mala byt chora sa mi opakovali, az kym som sa nepreliecila wobenzymom, co su enzymy. Doktor mi vravel ze to suvisi s mojou imunitou, a ked som to dobrala, tak to prestalo. A inak mam aj bohate skusenosti so vsetkym ostatnym, ale toto bolo naj :)

NEnormalna

Presne, choď za gynekológom. Spraví ti výter (nič ani nepocítiš :) a po kultivácii ti nasadí buď antimykotiká (Fungolon-s tým mám dobrú skúsenosť) alebo nejaké iné lieky (atb, chemoterapeutiká-napr. biseptol na E.Coli..tá baktéria tiež často spôsobuje výtoky a zápaly) Globule a čípky či krémy-s tými nemám bohvieaké skúsenosti.. aj veľa žien, čo poznám to veľmi nechváli.

odpovedam

No jednoznacne mas infekciu. Zajdi za gynekologom na stery a podla vysledkov dostanes liecbu. Necakaj, aby sa ti tie bakterie nepremnozili este viac.