Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Invalidný dôchodok

Príspevok v téme: Invalidný dôchodok
candy7

Ahoj vedeli by ste mi poradit ako sa vybavuje invalidný dôchodok? Už rok marodujem môj lekár ma poslal k psychiatrovi lebo sa nemôžem zbavit problémov ,bolestí čo mám,teraz mi povedali ,že musím navštívit aj psychologa a ten sa platí 70 eur aký je presný postup alebo čo mám robit ? Dakujem za odpoved

trpazlik

Dobry den
chcela som sa spýtať že koško je najmenši invalidni dôchodok , 29.1.2014 som bola na posudkovej a dali mi ho tak sa preto pýtam že kolko asi dostanem , lebo dostavam aj sirotski po odcovi , viem že ten vyšši sa necháva a tej niši na polku tak preto sa pýtam či bude vyšši ako 90 eur ten invalidni .... Prosím napíšte mi na email luckasedinarova@gmail.com budem rada

ni-ka

najprv musi na socialnej poistovni zaziadat o ID...potom je treba dolozit doklady-ja som davala vysvedcenia,zapoctove listy a neviem uz co este vsetko chceli ale bolo toho dost...potom dostane tlacivo pre obvodneho...ked ho obvodny vyplni-bud ho posle sam ale vacsinou ho da ziadatelovi a ten ho zanesie sam na poistovnu so vsetkymi aktualnymi lekarskymi nalezmi...potom sa caka,popripade socialna este ziadatela vyzve aby dolozil nejaky nalez ak treba...potom sa ide na komisiu pred posudkoveho lekara...tam uz sa vacsinou kazdy dozvie ci splna alebo nie...a potom sa caka uz len na papier z ustredia

??!!??

mm pokial viem tak otcovi posielala všetky papiere obvodná lekárka na soc. poisťovňu pobočku podla miesta bydliska. ale v každom prípade obvodná bude vedeiť. viem na 100 % že ona niečo posiela aneveim teraz ael či sme boli anjskor mi na soc. poist. a ona na záíklade toho posielala alebo ona a my potom....ale určite poradí obvodná. prípade pozreť strány soc. poisťovne tam to bude istotne napísané
www.socpoist.sk

kvacka

To co je za psychologa, ze 70eur? U nas je toto vysetrenie bezplatne, hradi ho poistovna. Navstiv klinickeho psychologa, ktory ma zmluvu s poistovnou.

ni-ka

pojdes na socialnu poistovnu, spises ziadost o invalidny dochodok, dolozis potrebne doklady ktore treba a lekarske nalezy a budes cakat...
na ziskanie invalidneho je treba mat aspon 41% pokles schopnosti pracovat...