Mrazena zelenina na chudnutie

freedomsk

bud olivovy olej alebo kokosovy ;)
-ak chces chudnut tak ovocie ziadne !
a hlavne dostatok pohybu ako uz bolo spomenute

Ivka 1

Olivový olej používaj vhodný na varenie, vyprážanie. Zeleninku môžeš kombinovať s varenou ryžou. Tepelne upravenú zeleninu môžeš doplňať šalátmi z čerstvej zeleniny alebo to striedaj.Môžeš jesť aj chudé vsrené mäsko so zeleninovými šalátmi Ovocie jedz na lačný žalúdok a po 15.00 ho už nejedz. Nezabudni na dostatočný pitný režim 0,4 dcl tekutiny/10 kg váhy. Ako už bolo spomenuté : pohyb je veľmi dôležitý!

odpovedam

A este otazka. Hadam nechces jest eln zeleninu. Zelenina a ovocie maju silne kyseliny, ktore mozu sposobit zlyhanie obliciek. Takze s jedalnickom nevymyslaj a maj vyvazenu stravu. Verim, ze vies, co jest a co nejest a kedy... a samozrejme nezabudaj na pohyb, aspon45 minut vkuse 5x do tyzdna.

odpovedam

Najlepsia je vzdy cerstva zelenina. Bohuzial som mala moznost vidiet, ake ovocie a zelenina su urcene na zmrazenie. Maslo prazenim sa meni na velmi nezdravy transtuk (najhorsia forma tuku). Takisto nie kazdy olivovy olej je vhodny na vyprazanie, tiez sa meni niekedy na transtuk. Kup si kokosovy olej, ten sa zohriatim neznehodnocuje, je velmi zdravy a liecivy. Avsak najsetrnejsi sposob, ako pripravovat zeleninu, je uz vyssie spominane parenie.