Intímny problém

Príspevok v téme: Intímny problém
Anonym1612

Dobrý deň prajem,

mám už dlhšie jeden problém s mojím mužským prirodzeným. Vadí mi to dosť i keď je to možno bežná vec. Mám veľmi silný predejakulát. Stačí keď má chvíľu partnerka len bozkáva alebo sa dotýkame a vypustím takzvané (kvapky lásky). Stáva sa mi to často , niekedy aj z ničoho nič + ešte mám problém o ktorom som čítal, že je to spôsobené bakteriami ktoré sa usádzajú v močovej trubici. Mám takzv. rybací zápach. Vytvorí sa mi furt a pritom dbám na hygienu ako to len ide. Som zúfalý... je to moja prvá partnerka a bojím sa aby som nebol od nej s niečím nakazený i keď mi povedala, že bola po rozchode so svojím predchádzajúcim priateľom na vyšetrení ale aj tak. Neviete mi niekto poradiť , respektíve máte niekto takýto problém ?

Vopred ďakujem za Vaše reakcie a za Váš čas.

S pozdravom Anonym :o) Pekný deň prajem

lencika

Ahoj musim sa aj ja pridat k tym co ti hovoria, ze si to dostal od nej ak si to predtym nemal, ale priatelka to tiez nemusela vediet no aj mohla, moj partner to tiez odo mna schyta a fakt to neviem, ale vtedy obaja pouzivame Canesten gyn kombi super mast a prejde to

Blondula

nemas co riesit,ak si to mal pred priatelkou,tak sa to objavi u nej a pojde k lekarke,dostane lieky a mozno dostanes aj ty nieco,aby ste sa preliecili obaja...

konvalinka19

tato tema je smiesna :D sorry... tak dotyčný ma rybaci zapach a problemy este bohvie z akych davnych cias, ale boji sa aby nahodou nieco nedostal od priatelky :D :D :D

promile

Ahoj, ja si myslim, ze najskor mala alebo este stale ma tvoja partnerka vaginalnu mykozu. Mohol si sa od nej nakazit uz skor... taketo "rybacie zapachy" a aj vytoky u zien su typicke pre mykozu. A pokial viem muz sa vacsinou nakazi od zeny. Nema nahodou tvoja partnerka kyslasty zapach pošvoveho sekretu alebo nie je nadmerne vlhka? Odporucam aby si si kupil Canesten krem na tieto intimne problemy a natrel si nim zalud raz denne kazdy den. Malo by sa to dat do poriadku :)

ebi777

ten rybací zápach si mal aj predtým ako si spoznal priateľku???

lebo ak sa to objavilo po styku s ňou, tak zrejme si to schytal od nej