Ahojte, potesi ma kazdy jeden nazor, tak kludne piste...myslim, ze ide o dost vazny problem v nasom vztahu. Sme s priatelom spolu 3roky, byvame spolu a nas vztah sa niekde zastavil...on sa zmenil, je neustale podrazdeny, unaveny, ja sa snazim ho pochopit, navarim mu nieco co ma rad, rozpravam sa s nim, planujeme buducnost...teda myslim, ze len ja. Ano chcem dietatko, on ho chce tiez, ale...ma choru mamu. Jej choroba je nevyliecitelna, raz sa citi fajn, raz ma bolesti. Dohovaram priatelovi aby s nou travil vela casu, aby boli v kontakte, nebolo tomu vzdy tak, pretoze ich vztah nie je az taky otvoreny, napriek tomu ze je jedinacik. No teraz si aj volavaju, navstevujeme sa atd. Vyse roka sa s priatelom rozpravame o rodine, ktoru by sme chceli mat. Z neho vsak vyslo, ze on ma strach, no mozno ani nie kvoli sebe, ale kvoli svojej mame. Mali sme rozhovor o tom, ze chapem, ze ma choru mamu, no zije svoj zivot a nie jej...on mi na to odpovedal, ze sa jeho mama nebude vediet postarat o vnuca...co ma zarazilo, pretoze starat sa ma on a nie ona a okrem toho mam rodicov aj ja, ked uz...moj priatel mi hovorieva, ze si ma chce zobrat a stale ziadne kroky nepodnikol...je to deprimujuce takto cakat..niekedy mam pocit, ze za tie 3 roky som mohla byt stastnejsia s niekym inym..on vyzera ze sa neustale len na nieco vyhovara, raz to bola praca, raz byvanie, peniaze...tak piste co si o tom myslite...Dakujem
Jeho mama alebo ja?
Sorry ale ked ti povie hentaku blbosť tak sa zjavne necíti na to byť otcom. A to je dosť závažné
takže chlapec sa rozhodol, že nebude mať deti, lebo jeho mama sa nebude vedieť postarať o vnúčatá :D
A čo si o tom myslíš ty dievča? Deti nechce, brať si ťa tiež nie, rozprávali ste sa o tom už veľakrát. Budeš čakať takto do aleluja?
Podľa mňa máš dve možnosti - rozísť sa s ním, alebo sa od neho odsťahovať. A ak to chlapca nakopne k činnosti, fajn, môžete fungovať ďalej smerom svadba a deculo. Zbytočne budeš čakať, zbytočne ohľaduplne rozprávať a vysvetľovať, chlapi rečičky moc nevnímajú. Prejdi k činom. Môžeš sa mu ešte vyhrážať, že od neho odídeš, lebo nemieniš čakať do nekonečna, ale to sú len ďalšie rečičky, ktoré môže a nemusí brať vážne. Neviem, stojí vôbec za manželstvo? Ak áno, vyburcuj ho k akcii niečim radikálnym. Ale ak nie rozíď sa a neobracaj.
ma oslabenu imunitu, zenske problemy a nadorove ochorenia, ktore sa jej vracaju po kazdej operacii ktore podstupuje...a tak to suvisi jedno s druhym, cize trpi aj psychicky. Inac je to vesela osoba, no rozhovory s nou su len o jej zdrav. problemoch..otca ma ano, aj on je chory, ma kozne problemy, no nepripusta si to..
a čím trpí jeho mama ?akú ma chorobu ?dusevnu ci fyzicku?
a otca nemá ?
winki, som clovek ,co na srdci to na jazyku, tuto temu sme preberali niekolkokrat...pisem sem pretoze som uz zufala...
naozaj mi nikto nevie napisat svoj nazor ? :(