ahojte, je tu niekto kto nosi sede alebo modre vlasy? premyslam nad nimi, ale skor do tmavsich odtienov kedze prilisne odfarbovanie nechcem absolvovat (a potom aj pravidelne do velmi blondavej odfarbovat aj korienky) a tmavsie sa mi aj viac pacia :-)
konkretne sa mi velmi paci odtien midnight blue od directions
chela by som vediet ako ste dosiahli takuto farbu a ci je jej udrzovanie prilis narocne (pocitam ze aspon raz za mesiac bude treba farbu ozivit a kazde aspon 3 mesiace odfarbovat korienky)
poradte!vdaka
Šede alebo modre vlasy
ano myslim, ze by stacilo kazde 3 mesiace, kedze mam svoje vlastne vlasy svetle orieskove, takze ta modra tam do urcitej miery chyti... az ked to bude trochu dlhsie vyrastene to odfarbit, nechcem to moc nicit tym peroxidom :-/
korienky kazde tri mesiace? no to bude teda vyzerat. ja mam svetlohnede vlasy alebo tmavo blond a farbim na blond. a to si korienky farbim kazdych 5 tyzdnov
hmm tak dík :-D :-(
babky to nosia
mne sa to tiez nepaci, ale na to sa nepytala...
ja som este nevidela ani jednu babu ktora mala takuto farbu a hodilo sa jej to..
..a taku farbu aby bola pekna docielis jedine, ze si totalne odfarbis vlasy a na to das tuto farbu.. viem si predstavit, ze po nie dlhej dobe budes mat totalnu slamu na hlave..
www.google.sk
aj ja mám svoje hnedé vlasy :) a tak skoro sa ani nechystám si ich nafarbiť..predsa nechcem už v 30-tke mať šediny.
ja veru nie, ja mam svoje hnede prirodzene...
nikto nevie nic poradit?