Povolanie syn / dcera

Príspevok v téme: Povolanie syn / dcera
kovalev

nazdarte, zaujimal by ma vas nazor na takychto ludi, som obmedzeny alebo dokonca zavistlivy ak ich casto beriem s rezervou ? nejak ma aj prestava bavit sa s podobnymi ludmi stykat pretoze si myslia ze kazdemu padaju holuby do papulky, mal som takuto priatelku skrachovalo to prave na tomto, mam takeho i kamarata, ktory je sice fajn, vie pomoct ale tiez je obcas arogantny alebo automaticky si mysli ze kazdy ma to co on, len by ma teda zaujimalo ci je chyba vo mne, ze som malo zhovievavy k ´tymto ludom´ alebo lezu obcas na nervy aj vam ?

Sejla

kovalev má ťažké srdce na bývalú podľa mňa tak preto ich všade vidí. Ja som dlho tiež nemohla vystáť ľudí s vlastnosťami svojho ex, ako som ho nenávidela:D A oni boli všade...

slnovrat

kabel, mysli deti zbohatlikov co nic nemusia robit a vsetko maju. nemusia pracovat, do skoly chodia len kvoli titulu, tatino zatiahne za skusky, k osemnastke dostanu byt a auto a na inych pozeraju cez prsty, lebo su to chudaci co nic nemaju, nie ako oni a ich sikovni rodicia, co si poctivo zarobili patnast milionov eur.

bfkc

co je to povolanim dieta?
myslim si ze vacsina ludi na SR je dooost chudobnych, no napriek tomu dooost arogantnych, takze o com je tato tema?

slnovrat

takych ludi nepoznam. osobne. ale asi by som v ich pritomnosti nevydrzala. nie kvoli tomu ze maju, ale ze to tak arogantne davaju najavo.

mlcaniejniat

Podlana v zivote plato darvinova teoria.berie kto je drzeksi prefokanejsi bezohlafnejsi bezcitneksi vypocitavejsi chytrjso ftsnejsi menej ludsky tuto vyhravaju lebo toeto blastnosti zmamenaju si schopnejsi.velakrat som si to vsimla potvrdilo sa nevyhravaju empayicky ludia a jny citlivy ale drzy drsny bexohladny.

Kto ma siroke lalte kontakty drzost neberie ohlad na druhych ale svoje zaijmy preferuje ten prezije.

beskyd

no osobne nemusím tieto typy, najmä nie nadrapených pajácov a kadejaké slepice ktoré niekto položil na poličku a teraz sa tvária, že sú lekvár:) ale vo všeobecnosti je spoločnosť nastavená tak, že málokoho zaujíma ako sa človek dopracoval povedzme k robote, bytu, majetku, statusu a pod., podstatné je čo máš a koho poznáš, vtedy si pre ľudí použiteľný.. ako známy, priateľ, partner a pod.