asi pred 2 mesiacmi som si prefarbila samponom vlasy na cerveno...prirodzene som blondina...a teraz ked sa to uz zmyvalo tak su svetlo ruzove..ako mozem dostat spat moju vlastnu farbu???ako odfarbiť ten šampon??pomooooc pls
niekedy blond
sak to je len sampoon sak to si ti zmyje uplne len na to nedavaj inu farbu bo ti to moze chiti vselijako
SARA
potrebujem tvoju pomoc.
pisala si o zosvetlovaci od welly.chcem sa spytat ci ho mozem pouzit aj ja.asi pred 3 tyznami som si vlasy prefarbila ciernym palette samponom ale moc mi nepristane chcela by som stredne alebo az svetlo hnedu co mam urobit??????PROSIM POMOZ
ahoj no co emmuska ako dopadlo farbenie vlaskou?dufam ze v pohode.ozvi sa ak pojdes na net.pa.
emmka nezabudny mi napisat ked sa prefarbis som zvedava dufam ze ti moja rada pomoze a budes konecne spokojna.napis potom do tejto temy.ahojkaj.
tesim sa s tebou verim ze ten vysledok bude super.daj mi potom vediet ako to dopadlo.budem ti drzat palce a verit.tesim sa na skoru odpoved.pa.pa.pa.
no bohuzial som z KE...takze to musim zvladnut sama..fakt dakujem za radu potom napisem ako som dopadla:)tak drz palce...
a chces zasa blond vlasy alebo chces svoju farbu.ak blond tak si kup blond farbu od palete alebo od welly maju pekne blond odtiene.najkrajsia je welly je to zosvetlovac ale chyta perfektne.neni drahy stoji okolo 130sk.alebo potom paletku super blond tiez stoji asi tolko.daj si ciapku ako na melir a povitahuj si pramienky husto si ich natri a nechaj si to posobit tak 30.minut.pekne to chyta.no ale ak chceš naspet tvoju farbu vlasou tak si daj prirodzenu farbu niaku medenu alebo medovu.su aj take a su tiez pekne.len musis zajst do obchodu kde maju takyto vyber.kupis ju aj v tescu alebo v hoci ktorej drogerke.este otazka odkial si?keby si bola zo zilinskeho kraja mohli by sme sa strenut rada by som ti opravila tie tvoje vlasy.az by si bola spokojna.
ja nechapem naco mlade holky vymyslaju blbosti a davaju si dive farby vlasov, ked najkrajsia je ich prirodzena...potom v 30 behaju s tzv...helmou ( uces nakratko) pretoze si nevedia rady... anebo im vlasy padaju, alebo maju s prepacenim par chlpov peroxidovych....mam dlhe vlasy, svojej farby a chodim len jednej kadernicke...vide ma to sice dost =) ale...stoji to za to moje vlasy=))) mala si investovat do kvality, skor sa o svoje vlasy starat a nie ich kantrit farbamy... vazne skus lepsie kvalitne salony pretoze v tomto do seba musis investovat... =) drzim ti palce =)
mala som podobny problem a riesila som to tak, ze som si dvakrat denne umyvala vlasy samponom ktory zosvetluje blond a oplachovala hramanceovym odvarom (to znie jak carodejnica keby som bola:) )...no a v lete mi to potom este aj slniekco vytiahlo a tam kde som mala taku doruzova, ta chytila na skoro taky peroxid, ale vsetko to zmizlo...;) chce to len cas, ide to aj takto prirodne.
vlasy mam dlhe tak pod ramena (to je praca tiez tej kadernicky lebo som jej povedala ze chcem podstrihnut a ona ma doslova osklbala) prirodzene mam zlato-medovo blond vlasy a zo spodu mam take svetlunko hnede pramienky...este nikdy som nemala farbene vlasy az teraz tym samponom...a momentalne mam na hlave taku farbu aky je ten smailik pri lavom oku:)) ked sa pozres trochu vysie jak pises tak tam su 5 smailiky...:)) a vzadu mam uz skoro svoje vlasy...