Nie som tehotna

Príspevok v téme: Nie som tehotna
smutnane

Som smutna. S priatelom som 1,5 roka, a minule nejako nestihol vybrat. Trochu som dufala, ze bude babatko. A po par dnoch ma aj zacalo brucho bolievat, aj hlava, a par dni po sexe mi islo z vaginy trochu krvi, len nejake dva dni. A v podstate to bolo o 10 dni skor, ako mi mala prist menstruacia. Na nete som nasla ,ze, ked sa babo uhniezduje, ze zvykne ist take 2 dni trochu krvi. Bolo to velmi malo krvi. Taku divnu menstruaciu som este ani nemala. Tak som sa tesila, ze snad to vyjde. Vcera ma uz zacalo tak omynat v podbrusku, ako keby sa tam nieco dialo. Tak som si dnes kupila test a len jedna ciarka. V podstate 12 dni po tom sexe. Teraz som smutna. Len som sa chcela vyrozpravat.

Nela41

Oplodnené vajíčko :) Ja tu viem vymenovať aj jednotlivé fázy delenia buniek a je to ozaj potrebné? Nemyslím si :*

Nela41

cryy sexuálnu výchovu by asi bolo treba tebe :) 5 dní po oplodnení nie je šanca zistiť, či je žena tehotná. Aj po dvoch týždňoch to test nemusí ukázať. Pred tým ako telo začne produkovať HCG teda hormón ktorý zachytávajú tehotenské testy sa musí dieťatko uhniezdiť čo trvá 5 až 14 dní. Až potom pomaly stúpa hladina hcg a dá sa zistiť gravidita. Prd vieš, ale budeš mudrovať.

Inak k téme, myslím že to je skôr psychikou. Je vás strašne veľa v poslednej dobe. Moc sa sledujete a hľadáte príznaky ženské jedny :D Tak skoro by si žiadne príznaky nemala

Blondula

u mna sa priznaky prejavili uz pri prvej menstruacii,ktoru som nedostala.ale bolesti boli ine nez ako ked mavam menstruaciu,takze po 12 dnoch od pohlavneho styku nemozes mat tehotenske priznaky :D ak chces babätko,tak sexujte tak casto ako sa len da....to odvtedy ste sa s priatelom nemilovali ?? na babätku treba "pracovat" :D

dfsdff

aj keby si bola tehotna, obycajny test to po 12 dnoch nezisti. jedine test z krvi u lekara. takze mozno aj tehotna si. len test to nezachytil. ale nechcem ta sklamat, ale priznaky tehotenstva sa neprejavuju tak skoro

Najčítanejšie články