Bolestivy sex a prstovanie

Príspevok v téme: Bolestivy sex a prstovanie
majushrdlick

Ahojte chcem sa normalne spytat alebo poradit..s priatelom som vcera mala pohlavny styk zacali sme pomalicky prstovanim bola som dost vlhka ale pouzili sme lubrikant ten ma v sebe palil a prstovanie dost bolelo ako keby pichalo nechali sme to tak spravili sme si oral ja jemu aj on mne.. dostali sme ka sexu s kondomom dali sme nato trosku lubrikantu a prislo k chybe priatel sa do mna nemohol cely strcit strasne to bolelo a pichalo v posve..skusili sme bez kodomu bolo to lepsoe ale stale bolesti..nebol to 1sex ale take bolesti som mala prvy krat neviete co to moze byt?? a este pred sexom par dni som sa budila na neprijemne skrabanie tam dole..dakujem za radu

pata ded

Ahojte ja mam taky problem ze nemam priatela a som nadrzana,rada sexujem ale nemam skim chcela by som sa vyprstovat ale neviem ze ako sa to. Robi poute ma vopred vam dakujem.

dfads

Ide zjavne o niejaký zápal aj mne sa to už stalo pár krát. neutekala som s tým za doktorom, ale vyliečila som sa ,,sama,, určite ostaň pár dní bez sexuálneho kontaktu, prstovania tak isto a podobných aktivít. Odporúčam kúpiť niejaký protizápalový krém a tam dole si ho natrieť, jeden dva krát za deň, používaj intimný gel tam dole a o par dni to je prec