PRSIA - JEDNO VYSSIE A DRUHE NIZSIE POMOOOC

Príspevok v téme: PRSIA - JEDNO VYSSIE A DRUHE NIZSIE POMOOOC
kwa

Ahojte vsetci..potrebujem poradit,prosim..mam taky problem ze mam jednu bradavku vyssie a druhu nizsie,co s ti?
vadi to?chlapy vyjadrite sa..mam trojky a neviem ci to neni kvoli tomu...a rozmyslam ze ked schudnem ci sa to neodstrani?ze to nebude vydiet..chcela by som nosit tricka aj bez podprsenky ale nemozem..co mam robit?? rozmyslala som aj na plastikou ,ci sa to neda nejako upravit, ale kedze som studentka mam 20rokov tak na to este nemam:-(((((( mate niekto podobny problem?

kwa

a doktor by mi s tim nepomohol? ja sa mu k tomu nechcem priznat -myslim tomu mojmu zlaticku... bo on je taky pekny a taky dokonaly ze nekedy sa cudujem co na mne vidi.. viem ze ma miluje ale nejde len o to ja sa necitim dobre ked je to tak jak to je... a aj do buducna to nechcem mat tam..vsimla som si to aj u mojej mamusky ked beha v nocnej koseli ze to tak tiez ma a nechcem to aj ja..pleas co mam robit..nechcem cakat

markketa

ak ta miluje,tak mu to určite vadit nebude.kolko mas rokov?do 21sa žene tvaruju prsia,možno sa ti to ešte upravi.ja viem,že my ženy sme take citlive na tieto partie,ale niekedy si zbitočne robime stresi a nakoniec nam naši muži povedia,že to tak chcu mat a,že im to neva.tvoj milačik to bude brat uplne v pohode.uvidiš,že mam pravdu!pa

kwa

ja viem ze nema ale mne je to vydiet a je tam rozdiet asi..tipnem si 3-4cm..mam z toho velku traumu ..mam chalana a snazim sa pred nim skovavat ked sa promenadujem po izbe ...myslim ze si to zatial nevsimol ale raz si vsimne a strasne ma to trapi